• modra številkaPomoč uporabnikom in naročila
6341 paketov

Za koga?

Za moške po petdesetem letu, ki želijo odpraviti urinarne težave (prepogosta potreba po uriniranju, nočno prebujanje, občutek neizpraznjenega mehurja ipd.). Priporočljivo tudi kot preventivno sredstvo.

Kako deluje?

Z leti se lahko obseg prostate pri moških poveča, zato pride do neprijetnih urinarnih težav, kot je pogosta potreba po uriniranju, predvsem ponoči, in nepopolno izpraznjenje mehurja. V nekaterih primerih se pojavi tudi uhajanje urina, kar se kaže kot madež na spodnjem perilu. Tovrstne težave so lahko posledica benignega povečanja prostate, ki se razvije s staranjem.

Prostabiol kapsule so prehransko dopolnilo naravnega izvora z bučnim oljem in cvetnim prahom, ki se odlično spopadajo s prvimi znaki urinarnih težav, še posebej s tistimi, povezanimi s povečanjem prostate. 

Bučna semena se v tradicionalnem zdravilstvu že dolgo uporabljajo za lajšanje težav z inkontinenco in benignim povečanjem prostate. Bučno olje je bogato s fitosteroli in rastlinskimi hormoni, ki imajo podobno strukturo kot hormoni v moškem telesu. Izdelek je tudi vir cinka, vitamina C in E in selena.

Cink je zelo pomemben pri hujšanju, saj ima veliko vlogo pri presnovi ogljikovih hidratov, pri plodnosti in razmnoževanju, pri sintezi beljakovin in pri presnovi maščobnih kislin ter kislin in baz.

Vitamin C ima pomembno vlogo pri delovanju imunskega sistema med intenzivno telesno vadbo in po njej, pri nastajanju kolagena za normalno delovanje žil, kosti, hrustanca, dlesni, kože, zob, živčnega sistema, prispeva pa tudi k normalnemu psihološkemu delovanju, k sproščanju energije pri presnovi, k delovanju živčnega sistema in pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Vitamin C prispeva tudi k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, k večji absorpciji železa in k obnovi reducirane oblike vitamina E.

Vitamin E ima veliko vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Selen ima pomembno vlogo pri nastajanju semenčic, pri delovanju imunskega sistema in ščitnice ter pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Poleg vsega naštetega prispeva tudi k ohranjanju zdravih las in nohtov.


Prostabiol (60 kapsul)

Za moške, ki imajo težave s prostato ali pa želijo le preventivo.
Oblika Kapsula
Količina 60 kapsul
Jemati 2 meseca, po potrebi kuro ponoviti
Zadostuje za 30 dni
16,90 €
Ob nakupu tega izdelka prejmete 0.85€ točk zvestobe, ki jih lahko izkoristite že ob naslednjem nakupu.
  • Pri nakupu 2 izdelkov prejmete 10% popust!
  • Pri nakupu 3 izdelkov prejmete 15% popust!
Imate vprašanje o izdelku?
Pokličite na brezplačno številko 080 18 01
ali nam pišite na info@zdravje2.si

Dodatne informacije

Dokazana učinkovitost: Prostabiol znanstveno dokazano pomaga pri nočnem prebujanju, občutku neizpraznjenosti mehurja in ohranitvi spolnega zdravja brez stranskih učinkov.

Študija, v kateri so moški Prostabiol jemali 3 mesece, je pokazala:
- 77,5% izboljšanje pri nočnem zbujanju,
- 62,5% izboljšanje pri urinarnem ugodju čez dan,
- 82,5 % izboljšanje pri izpraznitvi sečnega mehurja.

NAPIŠITE SVOJE MNENJE

Samo registrirani uporabniki lahko podajo svoje mnenje. Prosim, če se prijavite ali registrirate.