• modra številkaPomoč uporabnikom in naročila
6341 paketov

Za koga?

Za ženske, ki si želijo s partnerjem spočeti in bi rade povečale možnost zanositve.

Kako deluje?

Nakup dragih in zapletenih kombinacij vitaminov in mineralov sedaj ni več potreben, saj le 1 kapsula tablet FertilCare na dan poskrbi za visoko raven hranil, ki so ključni za zanositev in čas po njej.

Kapsule FertilCare so bile ustvarjene kot edinstveno prehransko dopolnilo za ženske, ki načrtujejo nosečnost. Skrbno izbrane sestavine v kapsulah ustrezajo vsem standardom EU za prehranska dopolnila. Ta edinstvena formula ne vsebuje nikakršnih zelišč, le veliko mero sestavin za katere je znanstveno potrjeno, da imajo močan učinek, zaradi česar kapsule babystart FertilCare dosegajo visok standard kakovosti.

Kapsule vsebujejo le sestavine za katere je znano, da lahko pripomorejo k večji plodnosti in spočetju ter izboljšajo naše zdravje med nosečnostjo. Omenjena formula je bila narejena kot prehransko dopolnilo v skladu s potrebami v času, ko se trudite za spočetje ter je vir potrebnih vitaminov, mineralov, hranilnih snovi kot je npr. železo, vitamin D, vitamin B12, ter folno kislino in cink.

Sestavine in njihovo delovanje:

  • Cink je zelo pomemben pri hujšanju, saj ima veliko vlogo pri presnovi ogljikovih hidratov, pri plodnosti in razmnoževanju, pri sintezi beljakovin in pri presnovi maščobnih kislin ter kislin in baz.
  • Železo ima vlogo pri kognitivnih funkcijah, pri prenosu kisika v telesu, pri delovanju imunskega sistema, pri zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, pri delitvi celic, pri nastajanju rdečih krvničk in hemoglobina in pri sproščanju energije pri presnovi.
  • Vitamin B12 prispeva k sproščanju energije pri presnovi, k delovanju živčnega sistema, k presnovi homocisteina, k normalnemu psihološkemu delovanju, k nastajanju rdečih krvničk, k delovanju imunskega sistema, k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, pomembno vlogo pa ima tudi pri delitvi celic.
  • Vitamin D prispeva k normalni absorpciji/uporabi kalcija in fosforja ter k normalni ravni kalcija v krvi. Prispeva tudi k ohranjanju zdravih kosti, zob, ter k delovanju mišic in imunskega sistema, pomembno vlogo pa ima tudi pri delitvi celic.

Uživanje kapsul babystart FertilCare je priporočljivo tudi med nosečnostjo, saj je uživanje dodatnih hranil v nekaterih primerih med nosečnostjo nujno potrebno kljub izredno zdravi prehrani nosečnice. 

Opozorilo: Izdelek ima krajši rok uporabe (april 2019).

FertilCare za plodnost žensk (30 kapsul)

Kapsule vsebujejo vitamine, minerale in aminokisline, ki izboljšajo zdravje tako matere kot otroka.
Oblika Kapsula
Količina 30 kapsul
Jemati 1 na dan
Zadostuje za 30 dni
22,90 €
Ob nakupu tega izdelka prejmete 1.15€ točk zvestobe, ki jih lahko izkoristite že ob naslednjem nakupu.
Imate vprašanje o izdelku?
Pokličite na brezplačno številko 080 18 01
ali nam pišite na info@zdravje2.si

Dodatne informacije

Sestavine: Magnezijev oksid, L-Arginin, askorbinska kislina, tokoferilacetat, L-tavrin, fero sulfat, magnezijev stearat, nikotinamid, cinkov oksid, piridoksinhidroklorid, holeklciferol, riboflavin, filokinon, pteroilmonoglutaminsko kislino, natrijev selenat, cianokobalamin.

NAPIŠITE SVOJE MNENJE

Samo registrirani uporabniki lahko podajo svoje mnenje. Prosim, če se prijavite ali registrirate.