• modra številkaPomoč uporabnikom in naročila
6341 paketov

Za koga?

Za vse, ki trpijo zaradi izsušene nožnice in posledično slabših spolnih odnosov, saj med njimi občutijo bolečino ali pekoč občutek.

Kaj je?

  • Lubrikant na vodni osnovi z izjemno kakovostno, nežno ter naravno sestavo je na otip tako svilnato gladek, da se vam bo ob nanosu zdelo kot da je posledica vaše naravne vlažnosti.
  • Ker je brez barve ter vonja, bodo lahko spolni odnosi z njegovo pomočjo kar najbolj prijetni ter naravni, poleg tega pa tudi spontani, saj je kar najboljši približek naravni vlažnosti nožnice. 
  • Enkraten pripomoček za preprečevanje trganja ali pokanja kondomov, ki bi lahko bila posledica trenj pri penetraciji v suho nožnico.
  • Odlično sredstvo za preprečevanje suhe nožnice.

Kako deluje?

Vaginalni Lubrikant Durex K-Y Sensilube je unikaten vaginalni vlažilec, ki ustvarja isto naravno vlaženje, kot ga proizvaja žensko telo. Je enak telesnim tekočinam ženske in nudi takojšno navlažitev vagine. Nima vonja in je kristalno prozoren, zaradi njegove vodne sestave pa ga lahko varno uporabljate amostojno ali v kombinaciji s kondomi.

Durex K-Y Sensilube (40 ml)

Vaginalni Lubrikant Durex K-Y Sensilube je unikaten vaginalni vlažilec, ki ustvarja isto naravno vlaženje, kot ga proizvaja žensko telo.
Oblika Durex K-Y Sensilube (40 ml)
Količina 40 ml
10,90 €
Ob nakupu tega izdelka prejmete 0.55€ točk zvestobe, ki jih lahko izkoristite že ob naslednjem nakupu.
Imate vprašanje o izdelku?
Pokličite na brezplačno številko 080 18 01
ali nam pišite na info@zdravje2.si

NAPIŠITE SVOJE MNENJE

Samo registrirani uporabniki lahko podajo svoje mnenje. Prosim, če se prijavite ali registrirate.