• modra številkaPomoč uporabnikom in naročila
5302 paketov

Zakaj uporabljati?

  • intenzivna vadba rok
  • preprečitev poškodb zapestja
  • pomoč pri rehabilitaciji
  • sprostitev

Daj mi minuto in dal ti bom močno roko!

Powerball je revolucionarni giroskop, ki ob zagonu notranjega motorja dobesedno eksplodira z izjemno inercijo. Predstavlja idealen pripomoček za trening pri vseh športih, kjer se uporabljajo roke – tenis, golf, košarka, namizni tenis, veslanje, plezanje, badminton, squash, motokros, kolesarjenje, hokej, kajak, kanu itd.

Powerball Max (z merilnikom hitrosti in LED diodami) ob vrtenju modro zasveti. Za delovanje ne potrebuje baterij, saj se svetloba ustvarja z vrtenjem in deluje kot dinamo. Merilnik hitrosti bo naredil Powerball še bolj zanimiv, saj boste lahko sledili svojemu napredku in tudi tekmovali z drugimi. Funkcije vsebujejo: število obratov na minuto (trenutni ali zgodovinsko najvišji), število obratov (šteto v 100) in fizični indeks (koliko obratov v časovni periodi - za 30, 60 ali 90 sekund).

Intenzivna vadba

Powerball izboljša uspešnost pri športih, saj pri uporabi krepimo roke, zapestje, prste in celotno koordinacijo, hkrati pa je zelo zabaven ter zdrav. Počasni premiki delujejo antistresno in pomirjajoče, medtem ko bolj intenzivna vadba lahko krepi mišice rok, prepreči razne poškodbe ali pa pomaga pri rehabilitaciji.

Z gibi zapestja se rotor, ki je težak 200 gramov, vrti tudi s 16.000 obrati na minuto in s tem ustvarja silo, ki je enaka 80-kratni teži rotorja – kar 18 kg! Powerball daje občutek, kot da imate v roki 18 kilogramsko utež.

Eksplozivno, dinamično, zabavno… zasvojljivo.

Powerball Max

Powerball z LED diodami ob vrtenju zasveti. Za delovanje ne potrebuje baterij, saj se svetloba ustvarja z vrtenjem in deluje kot dinamo. Powerball Max z merilnikom hitrosti bo za uporabo še bolj zanimiv, saj boste lahko sledili svojemu napredku in tudi tekmovali z drugimi. Na voljo v treh barvah.

* Obvezna polja

33,25 €
Imate vprašanje o izdelku?
Pokličite na brezplačno številko 080 18 01
ali nam pišite na info@zdravje2.si

NAPIŠITE SVOJE MNENJE

Samo registrirani uporabniki lahko podajo svoje mnenje. Prosim, če se prijavite ali registrirate.