• modra številkaPomoč uporabnikom in naročila
5769 paketov

Za koga?

Za vse, ki si želijo zdravih in gibljivih sklepov ali ki bi radi omilili bolečine v sklepih.

Kako deluje?

Čeprav človeško telo samo proizvaja določeno količino glukozamina, pri pojavu težav priporočamo tudi nanos gela, saj zagotavlja hidratacijo in tekočino, ki je potrebna medsklepnemu prostoru. To pripomore k večji mobilnosti in ohranjanju hrustanca. Glukozamin gel lahko uporabljamo tudi preventivno.

Kaj je glukozamin?

Glukozamin je aminosladkor oz. aminosaharid, ki se nahaja v skoraj vseh telesnih tkivih, največ pa ga je v ledvicah, jetrih in hrustancu. Glukozamin je najosnovnejši gradnik v biosintezi številnih snovi. Je tudi sestavni del celičnih sten, beljakovin na celični površini in strukturnih molekul, ki držijo celico skupaj. Glukozamin ima – neposredno ali posredno – pomembno vlogo pri nastajanju sklepnih površin, kit, vezi, sklepne tekočine, kosti, nohtov, kože, srčnih zaklopk, krvnih žil in sluzničnih izločkov v prebavnem, dihalnem in urinarnem sistemu.

Glukozamin je, v kolikor njegov dnevni vnos presega 600mg znan kot zdravilo. Uporabo glukozamin gela pa priporočamo ob jemanju tablet ali kapsul glukozamina in sicer kot prehranskega dopolnila z dnevnim vnosom do 600mg.

 


Glukozamin gel (150 ml)

Glukozamin gel nanesemo na prizadeto območje za pomiritev in lajšanje bolečin v bolečih mišicah in sklepih.
Oblika Gel z grelnim učinkom
Količina 100 ml
8,90 €
Ob nakupu tega izdelka prejmete 0.45€ točk zvestobe, ki jih lahko izkoristite že ob naslednjem nakupu.
Imate vprašanje o izdelku?
Pokličite na brezplačno številko 080 18 01
ali nam pišite na info@zdravje2.si

Dodatne informacije

Sestavine: Voda, alkohol, glicerin, raztopina natrijevega hidroksida, kripolimer akrilati / vinil izodekanoat, hidrogenirano olje Peg-40, D glukozamin sulfat, imidazolidinil sečnina, fenoksietanol, Capsicum Frutescens, mentol.

NAPIŠITE SVOJE MNENJE

Samo registrirani uporabniki lahko podajo svoje mnenje. Prosim, če se prijavite ali registrirate.