• modra številkaPomoč uporabnikom in naročila
1860 paketov

Kandida

Kandida

Ste vedeli, da je kandida v resnici neškodljiva kvasovka iz vrst gliv, ki je prisotna v vsakem človeškem organizmu, natančneje v prebavilih, sluznici in koži. Gotovo je njena glavna funkcija zaznava in uničenje patogenih bakterij, ki pridejo v naš organizem in pomoč pri prebavi in absorpciji hranilnih snovi v telesu.

Težava nastane kadar se kandida v telesu prekomerno razraste. Tedaj lahko povzroči kopico neželenih telesnih simptomov, kot so:

-Utrujenost, ne da bi zato imeli poseben razlog
-Vročični oblivi
-Napenjanje, bolečine v trebuhu, težko odvajanje blata
-Vaginalna vnetja, beli tok
-Mrzle roke in noge
-Pogosta vnetja sečnih poti, mehurja
-Glivice na nogah, rokah, lasišču ...

Zelo pomembno je razumeti, da zanjo ni magičnega zdravila, je trdovratna in ne gre pričakovati pozitivnih rezultatov čez noč.

Najbolje se bo obrestovala vztrajnost in kontrola nad vnosom posameznih živil. Izogibajte se ogljikovim hidratom, predvsem sladkorju tudi oreškom. Uživajte fermentirana živila z dobrimi bakterijami, probiotike, če je potreba večja, opredvsem pa poskrbite za dobro odpornost. Le tako se boste lahko ubranili razraščanju kandide.  

Skrb za imunski sistem, predvsem njegova vztrajna krepitev ne bo le znatno pripomogla v boju zoper kandido, ampak je velika verjetnost, da do njenega razrasta v našem telesu sploh ne bo prišlo!

To lahko dosežemo z izvlečkom grenivkinih pešk, acerolo in vitaminom C!Set Descending Direction