• modra številkaPomoč uporabnikom in naročila
5769 paketov
-28%

Spremembe letnih časov, predvsem pomlad in jesen so lahko zelo stresne za vaše telo,  saj se mora vaš metabolizem prav tako prilagoditi temu toku. Paket Detox je 60 dnevni tretma za vaše telo.

Kaj je?

60 dnevni Detox tretma je nabor treh biološko pridelanih izdelkov. Paket vsebuje po 20 ampul Detox Foie (jetra), 20 ampul Detox Intestins (črevesje) in 20 ampul Detox Reins (ledvice).

Kako jemati?

Prvih 20 dni jemljite Detox Foie (jetra), vsako jutro vzemite po 1 ampulo . Po 20 dneh začnete z drugim izdelkom Detox Intestins (črevesje) prav tako vsako jutro vzemite po 1 ampulo. Zadnjo kuro naredite z Detox Reins (ledvice), vsako jutro vzemite po 1 ampulo.

Tretma je priporočljivo ponoviti dvakrat letno, v mesecu marcu ali aprilu ter jeseni v septembru ali oktobru.  

Detox Foie (jetra)

Jetra imajo ključno vlogo pri razstrupljanje telesa in so nekakšen filter, ki odloči katere snovi lahko ostanejo v telesu in katere ne, kasneje pa hrano napoti tudi proti procesu predelave. Jetra sodelujejo tudi pri sintezi funkcionalnih beljakovin, kar ima pomembno vlogo pri presnovi sladkorja in maščob. Posledično lahko zatrdimo, da so eden izmed najpomembnejših organov v telesu, zato moramo zanje temu primerno tudi skrbeti. Ampule Detox Foie vsebujejo rožmarin in artičoke. 

Pomembna sestavina izdelka je Rosmarinus officinalis (rožmarin), pamaga telesu pri izločanju toksinov in je tako naravni mehanizem za čiščenje telesa.

Detox Intestins (črevesje)

Ampule vsebujejo izvlečke timijana in sleza:

  • Timijan (Thymus vulgaris) je trajen pol-grmiček, ki zraste do 50 cm visoko. Doma je v Evropi, Ameriki in Afriki. V Sloveniji gojijo timijan po vrtovih tudi kot začimbno rastlino. Njegove številne podvrste divje rastejo v Sredozemlju, pri nas pa po Krasu, saj ima rad suha, sončna rastišča. Zaradi velikih potreb je timijan predvsem gojen. Rastlina ima zelo prijeten vonj, saj njegovi cvetovi in listi vsebujejo veliko eteričnega olja. Timijan se tradicionalno uporablja za olajšanje prebave ter prispeva k prebavnemu udobju in pomaga pri čiščenju črevesja.
  • Slez (Malva sylvestris) podpira boljše delovanje črevesja in črevesnih funkcij. 

Detox Reins (ledvice)

Ledvice iz telesa odstranjujejo škodljive snovi, ki nastanejo pri presnovi beljakovin, in odvečno tekočino. Vsak dan se v ledvicah prečisti 180 litrov krvi, izloči pa se 1,5 do 2 litra seča, z njim pa tudi škodljivi presnovki. Ledvice opravljajo v telesu vrsto pomembnih nalog. Najpomembnejše so uravnavanje krvnega tlaka, števila rdečih krvnih telesc in količine kalcija ter vzdrževanje ustreznega kislo-bazičnega ravnovesja krvi. Poleg tega proizvajajo tudi zelo pomembne hormone ter vzdržujejo ravnovesje elektrolitov (kalija, fosfata, natrija, kalcija, magnezija, zaradi česar odpoved ledvic takoj pripelje do smrti. V ledvičnem telescu se v klobčiču drobnih žilic filtrira kri. V zbirni kanalček se izločijo odpadne snovi in voda. V kanalčku se določene sestavine in veliko vode ponovno vsrka nazaj v krvni obtok. Preostanek se izliva v ledvično čašico, naprej v ledvični meh ter po sečevodu v sečni mehur. Če med tem procesom pride do kakršnihkoli prekinitev, se lahko zgodi da izkusimo težave med katere spadajo boleče in pekoče uriniranje, bolečine v ledvicah, težko izločanje urina, pogosto uriniranje z minimalnim odvajanjem urina, krvav ali rjavkast urin in pa celo ledvični kamni ali pesek. 

Sestavine so iz ekološke kmetije, zato bo vaše telo z ampulami dobilo le hranljive snovi, ki so popolnoma naravne in prijazne tako okolju kot tudi vašemu telesu. Prav tako so potrjene s strani ECOCERT SAS F-32600!


 

Rok uporabe izdelka za razstrupljanje črevesja: 31.11.2020

 

 


Paket Detox ledvic, jeter in črevesja

Paket vsebuje Detox Foie (jetra), Detox Reins (ledvice), Detox Intestins (črevesje)


Rok uporabe izdelka za razstrupljanje črevesja: 31.11.2020
 

Oblika Ampule
Količina 3 škatle po 20 ampul
Zadostuje za 60 dni

Regular Price: 55,50 €

Special Price: 39,90 €

Ob nakupu tega izdelka prejmete 2.00€ točk zvestobe, ki jih lahko izkoristite že ob naslednjem nakupu.
Imate vprašanje o izdelku?
Pokličite na brezplačno številko 080 18 01
ali nam pišite na info@zdravje2.si

Dodatne informacije

Sestavine: 3 škatle z 20 ampulami po 10 ml. Sestavine so iz ekološke kmetije in potrjene s strani ECOCERT SAS F-32600. Brez glutena. Primerno za vegetarijance. Detox Foie (jetra): Korenčkov sok, voda, izvleček rožmarina in artičoke, limonin sok. Detox Intestins (črevesje): Vodni ekstrakti sleza in timijana. Detox Reins (ledvice): Voda, limonin sok, izvleček jesenske vrese in ortosifona (javanskega čaja) .

NAPIŠITE SVOJE MNENJE

Samo registrirani uporabniki lahko podajo svoje mnenje. Prosim, če se prijavite ali registrirate.