• modra številkaPomoč uporabnikom in naročila
5769 paketov

Za koga?

Izdelek je primeren za vse tiste, ki želite telo očistiti toksinov. Ampule so še posebej primerne za ljudi, ki uživajo velike količine predelane hrane, alkohola ali zdravil.

Kaj je?

Izdelek je sestavljen iz 20 ampul po 10 ml, tako da lahko škatlico jemljete 20 dni. Ampule vsebujejo izvlečke rožmarina in artičok.

Sestavine so iz ekološke kmetije, zato bo vaše telo z ampulami dobilo le hranljive snovi, ki so popolnoma naravne in prijazne tako okolju kot tudi vašemu telesu.

Kako deluje?

Jetra imajo ključno vlogo pri razstrupljanje telesa in so nekakšen filter, ki odloči katere snovi lahko ostanejo v telesu in katere ne, kasneje pa hrano napoti tudi proti procesu predelave. Jetra sodelujejo tudi pri sintezi funkcionalnih beljakovin, kar ima pomembno vlogo pri presnovi sladkorja in maščob. Posledično lahko zatrdimo, da so eden izmed najpomembnejših organov v telesu, zato moramo zanje temu primerno tudi skrbeti. Ampule Detox Foie vsebujejo rožmarin in artičoke.

Pomembna sestavina izdelka je Rosmarinus officinalis (rožmarin), pamaga telesu pri izločanju toksinov in je tako naravni mehanizem za čiščenje telesa.

Detox Foie (jetra) (20x10 ml)

Naravni izdelek, ki pomaga pri antioksidaciji celic v jetrih.
Oblika Ampule
Količina 20 ampul po 10 ml
Zadostuje za 20 dni
18,50 €
Ob nakupu tega izdelka prejmete 0.93€ točk zvestobe, ki jih lahko izkoristite že ob naslednjem nakupu.
  • Pri nakupu 2 izdelkov prejmete 5% popust!
  • Pri nakupu 3 izdelkov prejmete 10% popust!
Imate vprašanje o izdelku?
Pokličite na brezplačno številko 080 18 01
ali nam pišite na info@zdravje2.si

Dodatne informacije

V sodelovanju z naravo: Izdelki BiOrigine so narejeni iz kvalitetnih rastlinskih sestavin, ki so pridelane s spoštovanjem do narave. Izdelki Biorigine imajo certifikat organizacije Ecocert za trajnostni razvoj, ki potrjuje, da vsebujejo vsaj 95% biološko pridelanih sestavin (ECOCERT sas F-32600). Prijazni do okolja: Celotno embalažo izdelkov BiOrigine je mogoče 100% reciklirati. Zaščitni sloj embalaže je narejen na vodni osnovi. Papirna embalaža je narejena iz dreves, ki rastejo v kontroliranih gozdovih s trajnostnim upravljanjem. Uporabljene so rastlinske barve. Barve so natiskane z okolju prijaznimi tiskalniki, ki zmanjšujejo obremenjenost okolja.

NAPIŠITE SVOJE MNENJE

Samo registrirani uporabniki lahko podajo svoje mnenje. Prosim, če se prijavite ali registrirate.