• modra številkaPomoč uporabnikom in naročila
5608 paketov

Za koga?

- Za vse, ki si želijo kakovostne pomoči pri odpravi odvečnih telesnih kilogramov

- Za vse, ki bi radi odstranili zastalo vodo iz telesa

- Za vse, ki si želijo vzdrževati uravnoteženo raven apetita (brez nenadnih nihanj)

- Za vse, ki si želijo pospešiti metabolizem

- Za vse, ki želijo več energije

- Za vse, ki si želijo urediti prebavo

Kako deluje?

Prehransko dopolnilo Zelena kava in mate je proizvedeno v francoskem Vitarmonylu po najvišjih standardih prehranskih dopolnil v Evropi.

Gre za prehransko dopolnilo, ki vsebuje izvlečka zelene kave in rastline mate, znane kot spodbujevalke odstranitev zastale vode v telesu. Mate tudi kontrolira apetit in pomaga proti zaprtosti.

Težko bi našli rastlino, ki bi se po svoji nutricionistični vrednosti lahko primerjala z mate. Ta vsebuje skoraj vse vitamine in minerale potrebne za normalno delovanje telesa. Poleg tega vsebuje kar 15 aminokislin (gradnikov beljakovin).

Zelena kava je živilo v obliki nepraženih kavinih zrn, zaradi katerih slednja obdrži klorogensko kislino, ki se s procesom praženja črne kave sicer močno zmanjša. Takšna kava posledično vsebuje veliko večjo stopnjo klorogenske kisline kot običajna, omenjena kislina pa naj bi ugodno vplivala na paciente, ki se borijo z boleznimi srca, sladkorno boleznijo, prekomerno telesno težo in drugimi. Kot so ugotovile številne študije, lahko ekstrakt zelene kave pripomore k izgubi telesne teže. Pri tem velja poudariti, da je njeno delovanje še toliko bolj učinkovito skupaj z zdravo prehrano in rednim gibanjem.

2 kapsuli oz. dnevni vnos prehranskega dopolnila Zelena kava in mate vsebujeta kar 600 mg izvlečka mate in 100 mg zelene kave (2000 mg rastline) in 9.5 mg kofeina.


Zelena kava in mate (30 kapsul)

Kakovostna pomoč pri izgubi odvečnih telesnih kilogramov! Pomoč pri zastali vodi v telesu, umiritvi apetita, urejeni prebavi in več energije.
Oblika Zelena kava in mate (30 kapsul)
Količina 30 kapsul
Jemati 1x dnevno
Zadostuje za 30 dni
10,90 €
Ob nakupu tega izdelka prejmete 0.55€ točk zvestobe, ki jih lahko izkoristite že ob naslednjem nakupu.
Imate vprašanje o izdelku?
Pokličite na brezplačno številko 080 18 01
ali nam pišite na info@zdravje2.si

Dodatne informacije

izvleček mate, izvleček zelene kave, kapsula: želatina, sredstva proti sprijemanju: silicijev dioksid, magnezijeve soli maščobnih kislin. 1 kapsula vsebuje 600 mg izvlečka mate in 2000 mg ekvivalenta rastline zelene kave.

NAPIŠITE SVOJE MNENJE

Samo registrirani uporabniki lahko podajo svoje mnenje. Prosim, če se prijavite ali registrirate.