• modra številkaPomoč uporabnikom in naročila
3078 paketov

Zaradi nepričakovanega števila naročil, trenutno izdelka ni na zalogi. Rok dobave je zato daljši kot običajno (do 10 dni). Hvala za razumevanje!

Za koga?

Za tiste, ki želijo odpraviti težave z zastajanjem vode, občutkom napihnjenosti, spodbuditi presnovo maščob ali zatreti neobvladljiv apetit. Prav tako se priporoča vsem, ki želijo izboljšati videz kože, las, uravnati sladkor v krvi idr.

Kako deluje?

Jabolčni kis je naravni vir antioksidantov življenjsko pomembnih hranilnih snovi, naravno prisotnih v plodovih jabolk, kot so vlaknine, vitamini, flavonoidi, beljakovine, ogljikovi hidrati in minerali.

Jabolčni kis je že dolgo poznan kot sredstvo za hujšanje, ki ga nekateri uživajo kar surovega in to v obliki jabolčnega kisa, ki je precej neprijetnega okusa.

Namesto slednjega lahko sedaj preprosto zaužijete kapsule jabolčnega kisa ter premgate trpljenje, ki ste mu priča ob neprijetnem okusu.

Jabolčni kis v obliki kapsul se absorbira šele v črevesju, zato je primeren tudi za ljudi z občutljivim želodcem, ki ne smejo uživati samega kisa. Na ta način pridobijo vse pozitivne učinkovine jabolčnega kisa.

Jabolčni kis britanske znamke Health Rack se nahaja v obliki kapsul, kar bo močno olajšalo uporabo vsem, ki jim okus kisa sicer ni všeč. Raziskave so pokazale, da uživanje vsaj treh kapsul jabolčnega kisa na dan močno izboljša videz kože in las ter znatno prispeva k izgubi kilogramov in izboljšanju prebave, za nameček pa pospešuje tudi odvajanje škodljivih toksinov iz telesa, zato je priporočljiva kura po prenajedanju, še posebno pa po prazničnih dneh. 

Med najopaznejše učinke jabolčnega kisa naj bi spadala

pospešena prebava,

- pomoč pri izgubi odvečnih kilogramov,

- uravnavanje sladkorja v krvi

- čiščenje telesa

- lepši videz las in kože

- odprava napihnjenosti in zaprtosti

Zgornje trditve so povezete po virih in raziskavah iz literature:

"Health Benefits of Winegar". Gayle A. Alleman. n.d. How Stuff Works.com.

Kondo, Tomoo, et al.; Kishi, Mikiya; Fushimi, Takashi; Ugajin, Shinobu; Kaga, Takayuki (2009). "Vinegar Intake Reduces Body Weight, Body Fat Mass, and Serum Triglyceride Levels in Obese Japanese Subjects"

Ruth Chambers; Gill Wakley (2002), "History of over the counter medicines", Obesity and Overweight Matters in Primary Care, Radcliffe Publishing, p. 101

Jabolčni kis (90 kapsul)

Za tiste, ki želijo odpraviti občutek napihnjenosti in zatreti prevelik apetit.
Oblika Kapsula
Količina 90 kapsul
Jemati 3-6 na dan
Zadostuje za 15-30 dni
10,40 €
Ob nakupu tega izdelka prejmete 0.52€ točk zvestobe, ki jih lahko izkoristite že ob naslednjem nakupu.
Imate vprašanje o izdelku?
Pokličite na brezplačno številko 080 18 01
ali nam pišite na info@zdravje2.si

Dodatne informacije

Izdelek vsebuje sledeče alergene: laktoza (L), soja (S).
Sestavine: jabolčni kis, lecitin, mlečna maščoba (L), sojino olje (S). Sestava kapsule: želatina (R1), glicerin, titanijev dioksid, E104, E131.

NAPIŠITE SVOJE MNENJE

Samo registrirani uporabniki lahko podajo svoje mnenje. Prosim, če se prijavite ali registrirate.