• modra številkaPomoč uporabnikom in naročila
4733 paketov
-29%

Za koga?

Za vse, ki bi se radi znebili videza pomarančne kože (celulita) in spodbudili izgorevanje maščob.

Kako deluje?

Alinea za izgorevanje maščob je prehransko dopolnilo, ki vsebuje dve vrsti tablet. Eno vrsto tablet jemljete zjutraj, drugo vrsto pa zvečer. Na to morate biti še posebej pozorni, saj imajo jutranje tablete drugačen učinek kot večerne, saj vsebujejo različne sestavine. Zato jemljite jutranje tablete le zjutraj, večerne pa le zvečer in jih med seboj ne zamenjujte. 

Jutranje tablete so močnejše, učinek pa je intenzivnejši od večernih tablet. Najučinkovitejši sestavini obeh tablet pa sta krom in guarana:

  • Krom pripomore k zmanjševanju lakote, pomaga pri uravnavi inzulina in presnovi sladkorjev ter je izredno zaželena sestavina v izdelkih za uravnavanje telesne teže. 
  • Guarana pa je južnoameriško zelišče, iz katerega pridelujejo pijačo, podobno zelenemu čaju ali kavi. Po mnogih virih in raziskavah naj bi guarana poživila telo in prispevala k lažjemu vzdrževanju normalne telesne teže.
Tablete za zvečer vsebujejo med drugim tudi grozdne peške in pulpo. Ti dve sestavini uspešno pripomoreta k odvajanju zastale vode iz telesa in zmanjševanju celulita.

Pozor! Izdelek ima krajši rok uporabe: maj 2019

 


Alinea za izgorevanje maščob (28 tablet)

Za vse, ki želijo spodbujati izgorevanje maščob tako podnevi kot ponoči ter se znebiti videza pomarančne kože.
Oblika Tableta
Količina 28 tablet
Zadostuje za 14 dni

Regular Price: 10,60 €

Special Price: 7,50 €

Ob nakupu tega izdelka prejmete 0.38€ točk zvestobe, ki jih lahko izkoristite že ob naslednjem nakupu.
Imate vprašanje o izdelku?
Pokličite na brezplačno številko 080 18 01
ali nam pišite na info@zdravje2.si

Dodatne informacije

Sestavine: 1. Jutranja tableta: sredstvo za povečanje prostornine: sorbitol; izvleček guarane, obogaten z naravnim izvlečkom kofeina; maltodekstrin; sredstvi proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid; mineral: kromov klorid. 2. Večerna tableta: sredstvo za povečanje prostornine: sorbitol; izvleček grozdnih tropin, izvleček stebla češnje; maltodekstrin; sredstvi proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid.

NAPIŠITE SVOJE MNENJE

Samo registrirani uporabniki lahko podajo svoje mnenje. Prosim, če se prijavite ali registrirate.