• modra številkaPomoč uporabnikom in naročila
6286 paketov

1. Kaj so točke zvestobe?

Točke zvestobe so uvedene z namenom, da svoje zveste kupce nagradimo z dodatnim popustom. Vrednost točk je enakovredna 5% vrednosti nakupljenega izdelka (brez DDV) in ne vključuje stroškov poštnine. 1 točka zvestobe ima vrednost 0,10 €, unovčite pa jih lahko najmanj 10.

2. Kako unovčim točke zvestobe?

Točke zvestobe, ki jih prejmete pri nakupu, lahko unovčite že pri naslednjem nakupu. Najvišja vrednost točk, ki jih lahko unovčite, ni omejena. Celotni znesek točk zvestobe, ki ste jih nabrali z nakupi, lahko vidite z vpisom v svoj račun.

Novo pridobljene točke zvestobe se vam izpišejo v košarici trenutnega nakupa, prav tako pa v košarici izbirate količino točk, ki jih želite porabiti.

3. Kaj lahko plačam s točkami zvestobe?

S točkami zvestobe lahko plačate vse izdelke v spletni trgovini, prav tako pa lahko plačate tudi stroške poštnine. V košarici izberete vrednost, ki jo želite plačati s točkami zvestobe. V kolikor vrednost točk zvestobe ne zadošča za plačilo celotnega naročila, je potrebno za razliko izbrati tudi način plačila (plačilo po povzetju ali plačilo po predračunu).