• modra številkaPomoč uporabnikom in naročila
6286 paketov

Za koga?

Izdelek je namenjen ženskam nad 45. letom starosti, ki bi rade izgubile odvečne kilograme ali pa le ohranile zdravo telesno težo in mladostno postavo.

Kaj je?

Ko ženske enkrat dosežejo starost okoli 45-ih let, se v njihovem telesu začnejo dogajati mnoge spremembe, ki lahko neposredno vplivajo na njihovo težo. Omenjena leta zaznamuje tudi vstop v menopavzo, ki lahko žensko telo zelo spremeni. Syleance Menocontrol je bil izdelan posebej za ženske po dopolnjenem 45. letu starosti, saj vsebuje edinstveno mešanico sestavin, ki telesu omogočajo 24 urno podporo, poleg tega pa lahko tudi omilijo glavne dejavnike, ki prispevajo k povečanju telesne mase po dopolnjenem 45. letu starosti.

Kako deluje?

Zeleni čaj je bogat s katehini in kofeinom, ki pripomore k večji fizični zmogljivosti. (Do raziskav, ki jih je opravila EFSA lahko dostopate tukaj).

Uporabnice poročajo o lažjem nadzoru nad telesno težo in povečanem izločanju strupov iz telesa ter o omiljenih simptomih menopavze.

**Mnenja uporabnikov niso tipična, ampak individualna mnenja in lahko variirajo od osebe do osebe! Čas začetka delovanja, trajanje delovanja, velikost učinka in vpliv na spolno življenje ter samozavest so odvisni od primera do primera. Ni nujno, da boste z uporabo izdelka Menocontrol za hujšanje zmanjšali svojo telesno težo, pripomogli k večji fizični zmogljivosti ali poskrbeli za lažji nadzor nad telesno težo, kakor tudi ni nujno, da bo izdelek povečal količino izločenih strupov iz telesa ali omilil simptome menopavze. Prav tako so učinki na osebno srečo ali na medsebojne odnose zgolj posledica drugih učinkov. Mnenja so rezultat edinstvenih okoliščin uporabnikov, podjetje Spletna Fuzija d.o.o. na njih ni vplivalo na nikakršen način.

Syleance Menocontrol za hujšanje 45+ (60 kapsul)

Izdelek je primeren za ženske po 45. letu starosti, ki si želijo vzdrževati svojo telesno težo ali pa izgubiti kilograme.
Oblika Kapsule
Količina 60
Jemati 4 kapsule dnevno (2 zjutraj in 2 zvečer)
Zadostuje za 15 dni
13,60 €
Ob nakupu tega izdelka prejmete 0.68€ točk zvestobe, ki jih lahko izkoristite že ob naslednjem nakupu.
  • Pri nakupu 2 izdelkov prejmete 6% popust!
  • Pri nakupu 3 izdelkov prejmete 10% popust!
Imate vprašanje o izdelku?
Pokličite na brezplačno številko 080 18 01
ali nam pišite na info@zdravje2.si

Dodatne informacije

Sestavine: Kapsule Syléance Ménocontrol (ribja želatina - ribe R1), ekstrakti stebla brestovolistnega oslada, peclja češnje in divje mačehe, maltodekstrin, sredstvo proti strjevanju: magnezijeve soli maščobnih kislin, lizin, arginin. Pozor, izdelek vsebuje ribe (R1).

NAPIŠITE SVOJE MNENJE

Samo registrirani uporabniki lahko podajo svoje mnenje. Prosim, če se prijavite ali registrirate.