• modra številkaPomoč uporabnikom in naročila
6341 paketov

Za koga?

Za ženske, ki želijo svoji koži povrniti naravni sijaj, jo zaščititi pred staranjem in zmanjšati nepravilnosti, ki so posledica mentrualnega ciklusa. Primerno za vse vrste kože.

Kako deluje?

V laboratorijih Vitarmonyl so mešanico svetlinovega in boraginega olja pridobljeno iz semen s hladnim stiskanjem, ki omogoča ohranitev največje količine maščobnih kislin v olju, združili v obliko kapsul, ki omogočajo hitro zaužitje in preprosto uporabo.

Kakovostna mešanica sestavin v kapsulah je namenjena predvsem uporabnicam v zrelem življenjskem obdobju, saj njihova občutljiva in muhasta koža potrebuje bolj intenzivno in kakovostno nego, vendar pa ugodno vpliva tudi na mlajše ženske. Lasem bo tako podarila lepši videz in gostoto, kožo pa primerno negovala ter poskrbela za vsesplošno izboljšanje celotne fizične podobe.

Boragino olje je bogato z omega 6 maščobnimi kislinami in med vsemi rastlinskimi olji vsebuje največ gama-linolenske kisline, ki so nujni za tvorbo prostaglandinov. Ti so ključni za vzpostavitev ravnovesja in pravilno delovanje kože.

Tudi za menopavzo: kombinacija svetlinovega in boraginega olja je popoln dodatek tudi v času, ko si mora telo po jemanju Menodyna in Syleanca v kratkem obdobju odpočiti, saj zagotavlja ravno pravšnjo mero vitaminov in mineralov, ki so potrebni za premostitev vmesnega obdobja, saj bi telo s popolno prekinitvijo vnosa potrebnih hranil za izboljšanje simptomov menopavze sicer doživelo prevelik šok.

**Mnenja uporabnikov niso tipična, ampak individualna mnenja in lahko variirajo od osebe do osebe! Čas začetka delovanja, trajanje delovanja, velikost učinka in vpliv na spolno življenje ter samozavest so odvisni od primera do primera. Ni nujno, da boste z uporabo Svetlinovega in boraginega olja opazili bolj čvrsto in odporno povrhnjico kože, kakor tudi ni nujno, da bo izdelek pomagal pri izsušenosti vaše kože. Prav tako so učinki na osebno srečo ali na medsebojne odnose zgolj posledica drugih učinkov. Mnenja so rezultat edinstvenih okoliščin uporabnikov, podjetje Spletna Fuzija d.o.o. na njih ni vplivalo na nikakršen način.

Svetlinovo in boragino olje (60 kapsul)

Za vse, ki si želite navlažiti kožo, jo zaščititi pred staranjem, odpraviti nepravilnosti in ji povrniti sijaj.
Oblika Tablete
Količina 60 tablet
Zadostuje za 20 dni
12,90 €
Ob nakupu tega izdelka prejmete 0.65€ točk zvestobe, ki jih lahko izkoristite že ob naslednjem nakupu.
  • Pri nakupu 2 izdelkov prejmete 5% popust!
  • Pri nakupu 3 izdelkov prejmete 10% popust!
Imate vprašanje o izdelku?
Pokličite na brezplačno številko 080 18 01
ali nam pišite na info@zdravje2.si

Dodatne informacije

Izdelek vsebuje ribe (R1).
Sestavine: svetlinovo olje; boragino olje; kapsula: hidrolizirane ribje beljakovine (R1); stabilizator: glicerol).

Hranilne vrednosti (za 1 kapsulo): energijska vrednost: 5 kcal 721 kJ; lipidi: 0,50 g, od tega 273 mg linolenske kisline, 75 mg gama-linolenske kisline in 0,04 g nasičenih maščobnih kislin; beljakovine: 0,14 g; ogljikovi hidrati: 0,07 g. Ena tableta zagotavlja 250 mg svetlinovega olja in 250 mg boraginega olja. Izdelek ne vsebuje barvil, umetnih arom, konzervansov, sestavin mlečnega izvora, glutena, soli ali sladkorja.

NAPIŠITE SVOJE MNENJE

Samo registrirani uporabniki lahko podajo svoje mnenje. Prosim, če se prijavite ali registrirate.