• modra številkaPomoč uporabnikom in naročila
6301 paketov


1. Registracija
Nakup lahko opravite kot gost ali pa se registrirate kot uporabnik. Vnešeni podatki bodo varovani in se ne bodo uporabljali za noben drug namen, razen za obdelavo vaših naročil!

2. Naročilo
Po oddaji naročila prejmete potrdilo o naročilu v vaš elektronski poštni predal. Morebitne preklice naročil lahko v roku ene (1) ure sporočite na naš elektronski naslov ali pa nas pokličete. V primeru, da kupec v dogovorjenem roku ne prekliče svojega naročila pomeni, da je pogodba o nakupu izdelkov med kupcem in prodajalcem (Spletna Fuzija d.o.o.) nepreklicno sklenjena. Ponudnik v obljubljenem roku izdelek/ke zapakira in odpošlje. V primeru, da je naročilo na delovni dan izvedeno do 13. ure in so izdelki na zalogi, pošiljko odpošljemo še isti dan. V primeru, da je naročilo oddano po 13 uri, pošiljko odpošljemo naslednji delovni dan. Pošiljka ponavadi prispe že en (1) dan po odpošiljanju. Uradni rok dostave, za katerega je zavezana Pošta Slovenije, je 3 dni. Ko je enkrat pogodba o nakupu sklenjena, je le-ta shranjena na sedežu podjetja, kjer je dostopna vsak delovni dan med 9. in 16. uro.

3. Plačevanje
Plačilne opcije so naslednje:
* Po povzetju; Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Stroški Pošte Slovenije za odkupninsko pošiljko so dodatni 1 EUR.
* Po predračunu; Ko kupec opravi naročilo, se mu izpišejo podatki, na kateri račun je potrebno denar nakazati. Takoj ko je plačilo vidno, izdelke pošljemo priporočeno na željeni naslov.

4. Dostava
Stroški pošiljanja znašajo 3,90 EUR, v kolikor je znesek naročila nižji od 20 EUR. Pri naročilu nad 20 EUR stroški pošiljanja znašajo le 1,90 EUR. Brezplačna poštnina velja pri nakupu nad 40 EUR. 

Osebni prevzem je mogoč vsak delavnik od 9.-16. ure ali po dogovoru. Predhodno pokličite 041 68 57 57 in se dogovorite za točno uro prevzema. V primeru, da je naročilo na delovni dan izvedeno do 13. ure in so izdelki na zalogi, pošiljko odpošljemo še isti dan. V primeru, da je naročilo oddano po 13 uri, pošiljko odpošljemo naslednji delovni dan oz. takoj ko so izdelki na zalogi. Pošiljka ponavadi prispe že en (1) dan po odpošiljanju. Uradni rok dostave, za katerega je zavezana Pošta Slovenije, je 3 dni.

5. Cene
Upravljalec trgovine je davčni zavezanec, tako da cene vsebujejo DDV. Cene veljajo na dan nakupa in do preklica. Prodajalec si pridržuje pravico do spremembe cen! V tem primeru je kupec o tem pisno ali ustno obveščen in mu je ponujena možnost odstopa od pogodbe.

6. Točke zvestobe
Točke zvestobe so uvedene z namenom, da svoje zveste kupce nagradimo z dodatnim popustom. Vrednost točk je enakovredna 5% vrednosti nakupljenega izdelka (brez DDV) in ne vključuje stroške poštnine. 1 točka zvestobe ima vrednost 0,10 €, vnovčite pa jih lahko najmanj 10. Pridobljene točke lahko vnovčite pri naslednjem nakupu. Najvišja vrednost točk, ki jih lahko vnovčite, ni omejena. Novo pridobljene točke zvestobe se vam izpišejo v košarici trenutnega nakupa, celoten znesek točk zvestobe pa lahko vidite, ko se vpišete v svoj račun. S točkami zvestobe lahko plačate tudi stroške poštnine. V košarici izberete vrednost, ki jo želite plačati s točkami zvestobe. V kolikor vrednost točk zvestobe ne zadošča za plačilo celotnega naročila je potrebno za razliko izbrati tudi način plačila (plačilo po povzetju ali plačilo po predračunu)

7. Brezplačna darila
Pri nakupu nad 60 EUR (brez stroškov pošiljanja) se vam pri oddajanju naročila pojavi okno, kjer si izberete brezplačno darilo. Izberete lahko eno brezplačno darilo na nakup. Darila si lahko ogledate v sekciji "Brezplačna darila".

8. Vračilo in zamenjava blaga
Že kupljeno blago se lahko pošlje nazaj in zamenjali ga bomo za drugo blago. Morebitno razliko v vrednosti blaga je potrebno doplačati. Strošek ponovnega pošiljanja za drugo blago nosi kupec. Kupcu pripada pravica, da v 14. dneh sporoči podjetju, da odstopa od pogodbe, izdelke pa mora nato vrniti v roku 30 dni od obvestila o odstopu od pogodbe. Vrnitev blaga v roku za odstop se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Kupec je dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. O nameravanem vračilu nas mora kupec pisno obvestiti in sicer na kontaktni e-mail info@zdravje2.si, blago pa vrniti v 30. dneh od dneva nakupa oz. obvestila o odstopu od pogodbe. Artikli morajo biti nerabljeni, neodprti, nepoškodovani in v originalni embalaži. Priložena mora biti kopija računa, ki ga kupec dobi priloženega z dostavljenim blagom. Ponudnik ni dolžan sprejeti odkupninskih pošiljk ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja. Kupcu bo kupnina vrnjena v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v tridesetih dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe.

9. Reklamacije in garancija
V primeru reklamacij nas lahko kontaktirate preko telefonske številke 041 68 57 57, preko emaila info@zdravje2.si, pošiljke pa vrnete na naslov upravljalca trgovine, ki je naveden na dnu strani. Pri uveljavljanju garancije poslujemo v skladu z zakonom o varstvu potrošnikov. Pri izdelkih, ki jih zakon ne zajema, garancije ni, v kolikor ta ni posebej nevedena.

10. Upravljalec trgovine
Spletna Fuzija d.o.o.
Jurčkova cesta 234
1000 Ljubljana

tel:041 68 57 57
e-mail: info@zdravje2.si
Transakcijski račun: SI56 1010 0004 9631 694 (Banka Koper)
Davčna št.: SI14200724
Upravitelj je davčni zavezanec
Priglasitev 31.1.2011 na okrajnem sodišču v Ljubljani, št. vpisa 2011/12865
Matična št.: 3941523000


Varnost podatkov

Podjetje Spletna fuzija d.o.o. samodejno zbira izključno neosebne podatke o uporabi spletnega mesta, kot so obiskanost strani, dnevno število obiskovalcev, časovno obdobje, v katerem se obiskovalci zadržijo na spletni strani ipd. Spletno mesto uporablja Googlovo storitev »Google Analytics«, ki je namenjena spremljanju in analiziranju obiska spletnega mesta. Kot pomoč pri analizi obiskanosti strani uporablja piškotke, ki izdajo podatke o vaši uporabi spletnega mesta, vključno z vašim IP naslovom. Ti podatki se shranijo na Googlovem strežniku v ZDA, Google pa informacije uporabi za analizo vaše uporabe spletnih strani, zbere informacije o dejavnosti za operaterje spletnih strani ipd. Google lahko te podatke posreduje tudi tretjim osebam, če zakon to dovoljuje, ali kjer zunanji sodelavci v imenu Googla obdelujejo podatke, toda vašega naslova ne bo povezal z drugimi morebitnimi informacijami, ki jih ima o vašem IP naslovu. Pred izdajo podatkov se lahko zavarujete  tako, da onemogočite uporabo piškotkov v nastavitvah vašega brskalnika, toda s tem lahko izgubite dostop do nekaterih funkcij spletne strani. Z obiskom spletnega mesta privolite v obdelavo vaših podatkov s strani Googla v zgoraj opisani namen. Več informacij vam je na voljo na predstavitveni strani Google Analytics.