• modra številkaPomoč uporabnikom in naročila
6301 paketov

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Prevzem in odpošiljanje blaga

Osebni prevzem na sedežu podjetja je mogoč vsak delavnik od 9-16 ure ali po dogovoru. V primeru, da je naročilo na delovni dan izvedeno do 13 ure, pošiljko odpošljemo še isti dan.


Brezplačna poštnina

Brezplačna poštnina velja pri nakupu nad 60 EUR. Pri nakupih manjše vrednosti se zaračuna poštnina v vrednosti 4,00 EUR.


Brezplačna darila

Pri nakupu nad 90 EUR se vam pri oddajanju naročila pojavi okno, kjer si izberete brezplačno darilo. Izberete lahko eno brezplačno darilo na nakup.


Točke zvestobe

Točke zvestobe so uvedene z namenom, da svoje zveste kupce nagradimo z dodatnim popustom.

Vrednost 1 točke je enakovredna ceni izdelka brez DDV in brez stroškov poštnine. Vnovčite jih lahko že pri naslednjem nakupu.

Vrednost točk, ki jih lahko vnovčite, ni omejena. Novo pridobljene točke zvestobe se vam izpišejo pri plačilu trenutnega nakupa, celoten znesek točk zvestobe pa lahko vidite, ko se vpišete v svoj račun.

S točkami zvestobe lahko plačate tudi stroške poštnine.
Pri načinu plačila izberete vrednost, ki jo želite plačati s točkami zvestobe. V kolikor vrednost točk zvestobe ne zadošča za plačilo celotnega naročila, je potrebno za razliko izbrati tudi način plačila (plačilo po povzetju ali plačilo po predračunu).