• modra številkaPomoč uporabnikom in naročila
6052 paketov

Za koga?

- Za vse, ki trpijo za nespečnostjo in nemirnim spancem

- Za vse, ki trpijo za porušenim bioritmom (stres, izmensko delo)

- Za tiste, ki gredo na daljše potovanje in imajo težave s prilagoditvijo na časovne razlike, katere posledica je potovalna utrujenost (angl. jat lag)

- Za vse, ki potrebujejo takojšnjo sprostitev

Kaj je?

Melatonin, človeku lasten hormon, je ključen pri uravnavanju spanca, saj se njegova koncentracija med dnevnim ritmom spreminja. Mnogi biološki učinki melatonina so posledica aktivacije receptorjev za melatonin, medtem ko so ostali posledica njegove prodorne in močne antioksidativne sposobnosti, še posebno pri zaščiti jedrne in mitohondrijske DNK.

Hrana lahko nakaj melatonina vsebuje v sledovih, vendar ni pri nobeni hrani dokazano, da bi dvigovala plazemsko koncentracijo melatonina.

Baldrijan ali zdravilna špajka (Valeriana officinalis) je že dolgo znana koreninica pri spodbujanju sprostitve in posledično lažjem in trdnejšem spancu.

Korenina baldrijana se tako uporablja za lajšanje stresa,  tesnobe in nemira, pri ublažitvi menstrualnih krčev, ureditvi prebave in sprostitvi.

Kako deluje?

Melatonin in baldrijan kapsule iz francoskega Vitarmonyla so proizvedene po najvišjih standardih prehranskih dopolnil v Evropi.

Njihova prednost pred zdravili na recept (iz skupine benzodiazepinov) je ta, da ne povzroča odvisnosti. Lahko se jih jemlje redno (pri stalnih težavah s spanjem in nemirnostjo) ali pa po potrebi (daljše potovanje, trenutna nespečnost in stres).

S pomočjo prehranskega dopolnila Melatonin in baldrijan boste lahko lažje in bolj trdno spali, saj se bo v telesu sprostila večja količina melatonina, kot ga sicer proizvede vaše telo.

Zbudite se naspani in polni energije za ves dan!

Dobro je vedeti

Kapsule, poleg melatonina, sestavlja tudi čisti izvleček baldrijana, ki ima zelo specifičen vonj. Pri zaužitju s kozarcem vode, okusa ne boste čutili, prav tako se vam po njih ne bo spahovalo.

1 kapsula vsebuje 250 mg baldrijanovega izvlečka (iz 1250 mg rastline) in 1 mg melatonina.

Melatonin in baldrijan (30 kapsul)

Izboljšajte kakovost in dolžino spanja! Za vse, ki trpijo za nespečnostjo in nemirnim spancem. Priporočamo tudi v primeru daljših potovanj in “jet laga”.
Oblika Kapsule
Količina 30 kapsul
Jemati 1 do 2 po potrebi
Zadostuje za od 15 do 30 odmerkov
9,45 €
Ob nakupu tega izdelka prejmete 0.47€ točk zvestobe, ki jih lahko izkoristite že ob naslednjem nakupu.
Imate vprašanje o izdelku?
Pokličite na brezplačno številko 080 18 01
ali nam pišite na info@zdravje2.si

Dodatne informacije

Izvleček baldrijana; kapsula (želatina, barvilo: titanov dioksid); sredstvo za zgoščevanje: celuloza; melatonin, sredstva proti sprijemanju: silicijev dioksid, magnezijeve soli maščobnih kislin. 1 kapsula vsebuje 250 mg baldrijanovega izvlečka (iz 1250 mg rastline) in 1 mg melatonina.

NAPIŠITE SVOJE MNENJE

Roža Rožica je komentiral/a:
Ocena izdelka
Malo sem razočarana, ampak ne nad delovanjem, ampak nad tem, da piše, da moraš vzet 1 tableto. Jaz jih moram 3, včasih tudi 4, da zaspim. Lahko bi tako tudi napisali.
Andreja je komentiral/a:
Ocena izdelka
Ker se pripravljam na pravosodni izpit, poleg pa še hodim v službo, sem totalno pod stresom in pozno ponoči nikakor ne morem zaspati, čeprav sem utrujena. Tale vaš melatonin in baldrijan zares deluje, ampak pri meni so se učinki pokazali šele 3. ali 4. noč. Malo te umiri in zato lažje zaspiš. Priporočam.
Matej je komentiral/a:
Ocena izdelka
Delam izmensko delo in zaradi tega spim večinoma zelo slabo ubistvu skoraj nič. Tole mi zaenkrat zelo fino pomaga. Je pa res, da mi je 1 tableta premalo, jaz vzamem kar 3 ene pol ure preden grem spat.

Samo registrirani uporabniki lahko podajo svoje mnenje. Prosim, če se prijavite ali registrirate.