• modra številkaPomoč uporabnikom in naročila
2727 paketov

Za koga?

Tablete so primerne za vse, ki želijo odpraviti težave z utrujenostjo in s spremembami razpoloženja, vključno z depresijo in melanholijo in je še posebno namenjen ženskam po porodu in v obdobju menopavze.

Kaj je? 

Equoia so tablete, ki bi jim lahko rekli tudi pravi naravni antidepresiv, saj so sestavljene iz kompleksa fosfolipidov, triptofana (aminokisline) ter omega-3 maščob in so vir naravnega izvora (EPA in DHA) večkrat nenasičenih dolgoverižnih maščobnih kislin. Ker vsebujejo sestavine, ki blagodejno vplivajo tako na izboljšanje telesnih kot tudi kognitivnih funkcij, se priporočajo še posebno za lajšanje simptomov depresije in melanholije ter razpoloženjskih nihanj, v pomoč pa so tudi pri odvajanju od kajenja ter menjavi letnih časov pri katerih običajno občutimo povečano stopnjo utrujenosti.

Kako deluje?

Tablete Equoia so med drugim sestavljene iz Humérola ®, magnezija in vitamina B ter tudi iz mlečnih beljakovin, natančneje triptofana. Triptofan je ena izmed življenjsko pomembnih aminokislin (gradnik beljakovin), ki je organizem ne proizvaja sam, zato jo moramo v telo vnesti s pomočjo hranil. Znan je predvsem kot prekurzor serotoninu oz. "hormonu sreče".

  • Humérol® je kompleks fosfolipidov in vir omega-3 (EPA in DHA) dolgoverižnih večkrat nenasičenih maščobnih kislin. Te omega-3 kisline so glavne sestavine celičnih membran in še zlasti membrane možganov.
  • Nadomestitev nasičenih maščob z nenasičenimi maščobami v prehrani lahko prispeva k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi.
  • Magnezij prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, k ravnotežju elektrolitov, k sproščanju energije pri presnovi, k normalni sintezi beljakovin, k večjemu zdravju mišic, kosti, zob, živčnega sistema ter k izboljšanju psihološkega delovanja. (Do raziskav, ki jih je opravila EFSA lahko dostopate tukaj). 
  • Triptofan je ena izmed življenjsko pomembnih aminokislin (osnovni gradnik beljakovin) in edina izhodiščna spojina za sintezo serotonina iz katerega se nadalje tvori tudi melatonin. Prvi nam daje občutek zadovoljstva in sreče, drugi skrbi za kakovosten spanec.
  • Posamezni vitamini B-kompleka, ki med mnogimi funkcijami delujejo tudi pri spodbujanju živčnega sistema in zmanjševanju utrujenost.


Equoia (60 tablet)

Naravni antidepresiv za tiste, ki želijo odpraviti težave s sezonskimi spremembami in spremembami razpoloženja.
Oblika Tablete
Količina 60 tablet
Jemati 2 meseca
Zadostuje za 20-60 dni
24,90 €
Ob nakupu tega izdelka prejmete 1.25€ točk zvestobe, ki jih lahko izkoristite že ob naslednjem nakupu.
Imate vprašanje o izdelku?
Pokličite na brezplačno številko 080 18 01
ali nam pišite na info@zdravje2.si

Dodatne informacije

Sorbitol, mineral magnezijev oksid, mlečne beljakovine bogate z virom triptofana alfa laktalbuminom, sredstvo za povečanje prostornine - celuloza, humérol (iz jajc), maltodekstrin, sredstva proti strjevanju: magnezijeve soli, kisline in maščobe, silicijev dioksid, naravni vitamin E, vitamin B6, B2, B1, B9. Brez glutena. Primerno za vegetarijance.

NAPIŠITE SVOJE MNENJE

Samo registrirani uporabniki lahko podajo svoje mnenje. Prosim, če se prijavite ali registrirate.