• modra številkaPomoč uporabnikom in naročila
4425 paketov

Za koga?

Izdelek je primeren za vse tiste, ki imate težave z jetri ali pa bi svoje telo radi razrešili strupov in okrepili svoj imunski sistem, da bo bolj odporen proti zunanjim vplivom. Ampule so še posebej primerne za ljudi, ki uživajo velike količine predelane hrane, alkohola ali zdravil.

Kaj je?

Izdelek je sestavljen iz 20 ampul po 10 ml, tako da lahko škatlico jemljete 20 dni. Ampule vsebujejo izvlečke rožmarina in artičok.

Sestavine so iz ekološke kmetije, zato bo vaše telo z ampulami dobilo le hranljive snovi, ki so popolnoma naravne in prijazne tako okolju kot tudi vašemu telesu.

Kako deluje?

Jetra imajo ključno vlogo pri razstrupljanje telesa in so nekakšen filter, ki odloči katere snovi lahko ostanejo v telesu in katere ne, kasneje pa hrano napoti tudi proti procesu predelave. Jetra sodelujejo tudi pri sintezi funkcionalnih beljakovin, kar ima pomembno vlogo pri presnovi sladkorja in maščob. Posledično lahko zatrdimo, da so eden izmed najpomembnejših organov v telesu, zato moramo zanje temu primerno tudi skrbeti.
Jetra lahko oslabijo zaradi cele vrste dejavnikov, vendar pa k oslabitvi veliko prispevajo tudi zunanji vplivi. Poskrbite, da v vašem primeru ne bo tako in si privoščite Detox jeter!

  • Glavna sestavina izdelka je artičoka, ki vsebuje veliko silimarina in inulina, in naj bi blagodejno vplivala na zdravje jeter in srca, pomagala pa naj bi vam tudi vzdrževati normalno telesno težo.
  • Druga izjemno pomembna sestavina izdelka pa je rožmarin, ki odlično pripomore k boljšemu zdravju imunskega sistema in izboljšuje prebavo.

Zgornje trditve so povzete po virih in raziskavah iz literature:

Costabile A, Kolida S, Klinder A, Gietl E, Bäuerlein M, Frohberg C, Landschütze V, Gibson GR "A double-blind, placebo-controlled, cross-over study to establish the 'bifidogenic' effect of a very-long-chain inulin extracted from globe artichoke (Cynara scolymus) in healthy human subjects." Br J Nutr. 2010 Oct;104(7):1007-17

Bundy R., Walker A.F., Middleton R.W., Marakis G., Booth J.C.L. "Artichoke leaf extract reduces symptoms of irritable bowel syndrome and improves quality of life in otherwise healthy volunteers suffering from concomitant dyspepsia: A subset analysis" Journal of Alternative and Complementary Medicine 2004 10:4 (667-669)

Qiang, Z.; Lee, S. O.; Ye, Z.; Wu, X.; Hendrich, S. (2012). "Artichoke Extract Lowered Plasma Cholesterol and Increased Fecal Bile Acids in Golden Syrian Hamsters". Phytotherapy Research 26 (7): 1048–1052:10.1002/ptr.3698

"The month." The Pharmaceutical Journal and Transactions: A Weekly Record of Pharmacy and Allied Sciences. Published by the Pharmaceutical Society of Great Britain. April 1887. 804–804

Rossello, J.A.; et al. (2006). "Intragenomic diversity and phylogenetic systematics of wild rosemaries (Rosmarinus officinalis L. s.l., Lamiaceae) assessed by nuclear ribosomal DNA sequences (ITS)". Plant Systematics and Evolution 262 (1-2): 1–12:10.1007/s00606-006-0454-5

Detox Foie (jetra) (20x10 ml)

Naravni izdelek, ki razstruplja jetra in telo in krepi imunski sistem.
Oblika Ampule
Količina 20 ampul po 10 ml
Zadostuje za 20 dni
18,50 €
Ob nakupu tega izdelka prejmete 0.93€ točk zvestobe, ki jih lahko izkoristite že ob naslednjem nakupu.
  • Pri nakupu 2 izdelkov prejmete 5% popust!
  • Pri nakupu 3 izdelkov prejmete 10% popust!
Imate vprašanje o izdelku?
Pokličite na brezplačno številko 080 18 01
ali nam pišite na info@zdravje2.si

Dodatne informacije

V sodelovanju z naravo: Izdelki BiOrigine so narejeni iz kvalitetnih rastlinskih sestavin, ki so pridelane s spoštovanjem do narave. Izdelki Biorigine imajo certifikat organizacije Ecocert za trajnostni razvoj, ki potrjuje, da vsebujejo vsaj 95% biološko pridelanih sestavin (ECOCERT sas F-32600). Prijazni do okolja: Celotno embalažo izdelkov BiOrigine je mogoče 100% reciklirati. Zaščitni sloj embalaže je narejen na vodni osnovi. Papirna embalaža je narejena iz dreves, ki rastejo v kontroliranih gozdovih s trajnostnim upravljanjem. Uporabljene so rastlinske barve. Barve so natiskane z okolju prijaznimi tiskalniki, ki zmanjšujejo obremenjenost okolja.

NAPIŠITE SVOJE MNENJE

Samo registrirani uporabniki lahko podajo svoje mnenje. Prosim, če se prijavite ali registrirate.