• modra številkaPomoč uporabnikom in naročila
2436 paketov

Cena z 10% popusta velja le do petka, 24.2.2017.

Za koga?

Za vse, ki imajo težave s prebavo, kot so počasna ali neredna prebava, napihnjenost in za tiste, ki želijo olajšati čiščenje črevesja.

Kako deluje?

Aloe vera sok je po mnenju uporabnikov odličen za izboljšanje prebavnega sistema. Uporabniki so poročali, da sok aloe vere nežno očisti črevesje in pripomore k boljši prebavi. Ima veliko pozitivnih učinkov, je dobrega okusa, poleg tega pa se po njegovem zaužitju lahko počutite tudi močne in zdrave.

Aloe vera je med naravnimi odvajali z hranili prava kraljica. Na črevesne stene in sluznico deluje blagodejno, kot premaz s katerim lahko hrana nemoteno potuje skozi črevesje. To je izjemno pomembno, ker lahko na ta način s črevesnih sten odplakne vso nesnago in poskrbi za optimalno absorpcijo hranil, ki so nujno pomembna za telo.

Edinstvena mešanica listov aloe vera vsebuje vitamine C, B in E ter folno kislino. Naravne sestavine soka zagotavljajo najvišjo raven naravnega delovanja

Ker je aloe vera znana tudi kot odličen vir kalcija, magnezija, bakra in cinka, ima izdelek tudi mnogo drugih odličnih učinkov.

Aloe vera sok z okus brusnic vsebuje čisto aloe vero.  Sok ni narejen na podlagi aloe vere v prahu, temveč iz naravnega ekstrakta rastline. Aloe vera je zato izjemno bogata s polisaharidi (10%). Izdelek ne vsebuje GSO, pesticidov, glutena, sladkorja, laktoze, soje in soli.

Aloe vera sok (500 ml)

Sok aloe vere z okusom brusnic.
Oblika Napitek
Količina 500 ml
Jemati 25 ml na dan
Zadostuje za 20 dni
12,90 €
Ob nakupu tega izdelka prejmete 0.65€ točk zvestobe, ki jih lahko izkoristite že ob naslednjem nakupu.
Imate vprašanje o izdelku?
Pokličite na brezplačno številko 080 18 01
ali nam pišite na info@zdravje2.si

Dodatne informacije

100% organska pridelava: Sok vsebuje izvleček organsko pridelane aloe vere, ki je bil pridobljen z minimalnimi predelovalnimi posegi, kar ohrani najvišjo aktivnost naravnih sestavin. To potrjuje tudi certifikat Mednarodnega sveta za aloe vero, ki skrbi za kakovost te rastline na mednarodnem trgu. Aloe Vera znamke Aloa Pura je na naraven način pridelana v Mehiki in kar se da nežno procesirana. Sok ni narejen na podlagi aloe vere v prahu, temveč iz naravnega ekstrakta rastline. Aloe vera je zato izjemno bogata s polisaharidi.

NAPIŠITE SVOJE MNENJE

Samo registrirani uporabniki lahko podajo svoje mnenje. Prosim, če se prijavite ali registrirate.