• modra številkaPomoč uporabnikom in naročila
1858 paketov

Izdelka trenutno ni na zalogi, zato je rok dobave daljši kot navadno. Hvala za razumevanje!

Za koga?

Za vse, ki želijo spodbujati izgorevanje maščob in se znebiti pomarančne kože - celulita.

Kako deluje?

Alinea za izgorevanje maščob vsebuje tablete za zjutraj in tablete za zvečer. Tablete so različne in imajo zato tudi različen učinek, zaradi njihovih sestavin pa je zelo pomembno, da jih jemljete ob predpisanem delu dneva (tablete za zjutraj v jutranjem času in tablete za zvečer v večernem).

Tablete za zjutraj imajo močnejši učinek kot tiste za zvečer, zato je res pomembno, da jih pravilno uporabljate. Najučinkovitejši sestavini tablet sta krom in guarana:

  • Krom pripomore k zmanjševanju lakote, pomaga pri uravnavi inzulina in presnovi sladkorjev ter je izredno zaželena sestavina v izdelkih za uravnavanje telesne teže. 
  • Guarana pa je južnoameriško zelišče, iz katerega pridelujejo pijačo, podobno zelenemu čaju ali kavi. Po mnogih virih in raziskavah naj bi guarana poživila telo in prispevala k lažjemu vzdrževanju normalne telesne teže.
Tablete za zvečer vsebujejo grozdne peške in pulpo, ki uspešno pripomorejo pri izgubi zastale vode v telesu in celulita.

 


Alinea za izgorevanje maščob (28 tablet)

Dvojno delovanje tablet za vse, ki želijo spodbujati izgorevanje maščob tako podnevi kot ponoči ter se znebiti videza pomarančne kože.
Oblika Tableta
Količina 28 tablet
Zadostuje za 14 dni
10,60 €
Ob nakupu tega izdelka prejmete 0.53€ točk zvestobe, ki jih lahko izkoristite že ob naslednjem nakupu.
  • Pri nakupu 2 izdelkov prejmete 5% popust!
  • Pri nakupu 3 izdelkov prejmete 11% popust!
Imate vprašanje o izdelku?
Pokličite na brezplačno številko 080 18 01
ali nam pišite na info@zdravje2.si

Dodatne informacije

Sestavine tablete za zjutraj (jour): sredstvo za povečanje prostornine: sorbitol; izvleček guarane;maltodekstrin; sredstvi proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid; mineral: kromov klorid. Ena tableta zagotavlja naslednje rastlinske izvlečke: 150 mg izvlečka guarane in 12.5 mcg kroma (31.2% PDV*)

Sestavine tablete za zvečer (nuit): sredstvo za povečanje prostornine: sorbitol; izvleček grozdnih tropinov; maltodekstrin; sredstvi proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid; mineral: kromov klorid. Ena tableta zagotavlja naslednje rastlinske izvlečke: 250 mg gozdne tropine. *PDV; priporočen dnevni vnos

NAPIŠITE SVOJE MNENJE

Samo registrirani uporabniki lahko podajo svoje mnenje. Prosim, če se prijavite ali registrirate.