• modra številkaPomoč uporabnikom in naročila
6286 paketov

Iskanje izdelkov

Kategorije in izdelki
Na vrhu spletne strani so izpisane glavne kategorije, ki so za lažje iskanje izdelkov razdeljene v podkategorije. S klikom na eno izmed glavnih kategorij se vam odprejo podkategorije, s klikom na podkategorije pa posamezni izdelki. Izdelki so v podkategorijah nanizani v tabeli, za podrobnejši ogled izdelka pa je potrebno klikniti na njihovo sliko ali ime.

Opisi izdelkov
V podrobnejšem opisu izdelka lahko poleg širšega opisa izdelka preberete še informacije o sestavinah, uporabi in opozorilih. Pod izdelkom so prikazani tudi izdelki, ki jih ne smete pozabiti dodati ob nakupu izbranega izdelka.

Nakup

Dodajanje v košarico
Željeni izdelek dodate v košarico tako, da v okence za ceno izdelka vtipkate željeno količino izdelkov in nato kliknete gumb "NAKUP". Predlagane izdelke je potrebno izbrati s klikom na kvadratek in nato na gumb "NAKUP". Takoj za tem se vam prikaže košarica, v kateri so izbrani izdelki in njihove količine. Tu lahko ponovno preverite, kaj vse ste dodali v košarico, in po želji spreminjate količine izdelkov. Vrednost izdelkov, ki so v vaši košarici, imate vedno izpisano tudi v zgornjem desnem delu ekrana.

Brezplačna darila
Če vrednost vašega nakupa presega 60 EUR, si lahko v košarici izberete tudi brezplačno darilo.

Zaključek nakupa
Nakup zaključite s klikom na gumb "NA BLAGAJNO" v košarici. V primeru, da ste v naši trgovini že registrirani, vpišite svoj e-mail naslov in geslo. Če ste nov kupec, kliknite "Nadaljuj" in sledite navodilom za registracijo novega uporabnika oz. oddaji naročila kot gost.

Urejanje košarice

Dostop do košarice
V košarico imate vpogled, takoj ko izberete katerikoli izdelek iz trgovine. Do nje lahko dostopate s klikom na gumb "Košarica" ali "X artiklov" v zgornjem desnem delu strani.

Spreminjanje količine ali izbris izdelkov
V košarici vidite ime in sliko izbranih izdelkov, njihove količine, cene posameznih izdelkov in končno ceno, ki ne vključuje poštnine. V kolikor želite izdelek izbrisati iz košarice, enostavno kliknite X v polju "Odstrani", košarica pa se nato sama osveži. V primeru, da želite spremeniti količino naročenih izdelkov, vnesite novo količino v okence za količino, nato pa OBVEZNO PRITISNITE gumb "Posodobi nakupovalno košarico".