• modra številkaPomoč uporabnikom in naročila
6286 paketov

Naročilo preko spleta

Našim strankam pri naročilu preko spleta ponujamo dva načina plačila, in sicer:

  • Plačilo po povzetju; Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Stroški Pošte Slovenije za odkupninsko pošiljko so dodatni 1 EUR.
    Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le to dostavi vaš lokalni poštar. V primeru, da ste doma, vam poštar pri izdaji paketa zaračuna znesek v vrednosti vašega naročila. V primeru, da vas ni doma, vam poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji poštni poslovalnici prevzamete in plačate paket.

  • Plačilo po predračunu; Po opravljenem nakupu dobi kupec na elektronski naslov podatke za plačilo.
    Ko kupec opravi naročilo, prejme email sporočilo s povzetkom naročila in podatki za plačilo (podatki in številka bančnega računa). Kupec nato izvrši plačilo z obrazcem BN02 (preko e-banke, na pošti ali banki), mi pa mu pošljemo pošiljko takoj, ko je plačilo vidno na našem računu. V kolikor ste komitent Abanke, je plačilo vidno takoj, v nasprotnem primeru je vidno naslednji dan.


Osebni prevzem

Pri osebnem prevzemu je mogoče plačilo s kreditnimi karticami Visa, Master Card, American Express ter debetnimi karticami Maestro in Visa Electron. Gotovine ne sprejemamo!