Pegasti badelj kapsule - zaščiti svoja jetra | Zdravje².si | Zdravje².si
  • modra številkaPomoč uporabnikom in naročila
4334 paketov

Za koga?

Pegasti badelj za vse, ki želijo izboljšati delovanje jeter in raven jetrnih encimov, posebej po obilnem uživanju alkohola in hrane.

Kako deluje?

Jetra so življenjsko pomemben organ, saj presnavljajo ogljikove hidrate, beljakovine in maščobe, tvorijo in izločajo žolč, ki sodeluje pri prebavi, ter razstrupljajo škodljive snovi. Jetra opravljajo več kot 500 funkcij v telesu! Vsaka jetrna poškodba, tudi zaradi delovanja različnih strupov (neustrezna prehrana, kajenje, alkohol, onesnaženost zraka itd.), lahko okvari normalno delovanje jeter. Naše babice so pegasti badelj pogosto uporabljale za razstrupljanje jeter po obilnem uživanju alkohola in hrane, na slednje pa prisegajo tudi mnogi zdravilci po vsem svetu. 

Bistvena sestavina plodu pegastega badlja je silimarin, zmes flavanonskih spojin, med katerimi so najpomembnejše silibin, slikristin in silidianin. 

Uporabniki poročajo o blagodejnem učinku izdelka na jetra.

Pegasti badelj je gotovo ena od bolj raziskanih rastlin, ko gre za blaženje in preventivo pri nastanku zdravstvenih težav povezanih z jetri. Izsledki mnogih raziskav so pokazali, da silimarin (ena od bistvenih sestavin pegastega badlja) ugodno vpliva na nivo jetrnih encimov, ki skrbijo za lažjo in optimalnejšo razgradnjo odpadnih snovi, ki poteka v jetrih. Pegasti badelj se zaradi izjemnih učinkovin priporoča tudi kot dopolnilo pri zdravljenju hepatitisa in ciroze jeter. 

O proizvajalcu?

Health Rack je družinsko podjetje iz Velike Britanije s 25 letno tradicijo na področju prehranskih dopolnil, delujejo po najvišjih standardih proizvodnje prehranskih dopolnil in stremijo k temu, da za pravično ceno ponudijo najboljšo kakovost končnemu kupcu!

Pegasti badelj (250 kapsul)

Pegasti badelj za vse, ki želijo izboljšati delovanje jeter in raven jetrnih encimov, posebej po obilnem uživanju alkohola in hrane.
Oblika Kapsula
Količina 250 kom
Zadostuje za 83 dni
27,90 €
Ob nakupu tega izdelka prejmete 1.40€ točk zvestobe, ki jih lahko izkoristite že ob naslednjem nakupu.
  • Pri nakupu 2 izdelkov prejmete 6% popust!
  • Pri nakupu 3 izdelkov prejmete 11% popust!
  • Pri nakupu 4 izdelkov prejmete 16% popust!
Imate vprašanje o izdelku?
Pokličite na brezplačno številko 080 18 01
ali nam pišite na info@zdravje2.si

Dodatne informacije

Izdelek vsebuje sledeče alergene: ribe (R1), soja (S).
Sestavine: ekstrakt pegastega badlja (80%); sojino olje (S); voda; čebelji vosek; lecitin; kapsula: želatina (R1), glicerol, bela pasta titanijevega dioksida, rumen železov oksid.

Ena kapsula vsebuje 125 mg izvlečka pegastega badlja, kar zagotovi 100 mg silimarina.

NAPIŠITE SVOJE MNENJE

Samo registrirani uporabniki lahko podajo svoje mnenje. Prosim, če se prijavite ali registrirate.