• modra številkaPomoč uporabnikom in naročila
5988 paketov

Za koga?

- Za vse, ki trpijo za nespečnostjo in nemirnim spancem

- Za vse, ki trpijo za porušenim bioritmom (stres, izmensko delo)

- Za tiste, ki gredo na daljše potovanje in imajo težave s prilagoditvijo na časovne razlike

- Za vse, ki potrebujejo takojšnjo sprostitev

Kaj je?

Ko govorimo o maski za spanje ponavadi mislimo na prijetno, udobno masko za oči, največkrat narejeno iz blaga. Njen namen je blokirati vstop svetlobe do naših oči in s tem spodbuditi naravno tvorbo melatonina. Poleg tega poskrbi tudi za zaščito naše kože okrog oči ter preprečuje nastajanje gubic, saj se tako izognemo drgnjenju kože ob blazino.

Maska je izredno mehka, privlačne modre barve z nastavljivim elastičnim trakom, ki poskrbi za to, da se maska med tem ko spite ne premika.

Melatonin že poznate. Gre za človeku lasten hormon, ključen pri uravnavanju spanca, saj se njegova koncentracija med dnevnim ritmom spreminja. Mnogi biološki učinki melatonina so posledica aktivacije receptorjev za melatonin, medtem ko so ostali posledica njegove prodorne in močne antioksidativne sposobnosti, še posebno pri zaščiti jedrne in mitohondrijske DNK. Prehransko dopolnilo vsebuje tudi baldrijan ali zdravilno špajko (Valeriana officinalis), že dolgo znano koreninico pri spodbujanju sprostitve in posledično lažjem in trdnejšem spancu. Skupaj sta popolna kombinacija za lajšanje stresa, tesnobe in nemira, pri ublažitvi menstrualnih krčev, ureditvi prebave in sprostitve.

Kako deluje?

Melatonin in baldrijan kapsule iz francoskega Vitarmonyla so proizvedene po najvišjih standardih prehranskih dopolnil v Evropi. Njihova prednost pred zdravili na recept (iz skupine benzodiazepinov) je ta, da ne povzroča odvisnosti. Lahko se jih jemlje redno (pri stalnih težavah s spanjem in nemirnostjo) ali po potrebi (daljše potovanje, trenutna nespečnost, stres). S pomočjo prehranskega dopolnila Melatonin in baldrijan boste lahko lažje in bolj trdno spali, saj se bo v telesu sprostila večja količina melatonina, kot ga sicer proizvede vaše telo.

Maska je skupaj z melatoninom popolna kombinacija za premagovanje nespečnosti, sprostitev in blaženje utrujenih oči. Melatonin vas bo v kombinaciji z baldrijanom sprostil, maska pa bo preprečila vstop svetlobe in tako vašim možganom sporočila, da je čas za spanje!

Paket: Naspani

Paket s katerim se boste zbudili naspani in polni energije! Paket vsebuje prodajno uspešnico - kapsule melatonina in baldrijana ter obrazu prilagodljivo spalno masko.
Oblika Kapsule
Količina 30 dni
Jemati 1 do 2 po potrebi
Zadostuje za od 15 do 30 odmerkov
19,90 €
Ob nakupu tega izdelka prejmete 1.00€ točk zvestobe, ki jih lahko izkoristite že ob naslednjem nakupu.
Imate vprašanje o izdelku?
Pokličite na brezplačno številko 080 18 01
ali nam pišite na info@zdravje2.si

Dodatne informacije

Izvleček baldrijana; kapsula (želatina, barvilo: titanov dioksid); sredstvo za zgoščevanje: celuloza; melatonin, sredstva proti sprijemanju: silicijev dioksid, magnezijeve soli maščobnih kislin. 1 kapsula vsebuje 250 mg baldrijanovega izvlečka (iz 1250 mg rastline) in 1 mg melatonina.

NAPIŠITE SVOJE MNENJE

Samo registrirani uporabniki lahko podajo svoje mnenje. Prosim, če se prijavite ali registrirate.