• modra številkaPomoč uporabnikom in naročila
5825 paketov
-51%

Zakaj?

Zdrava mikrobiota ali črevesna mikroflora ni pomembna zgolj za urejeno prebavo in dobro delovanje prebavil, temveč vpliva tudi na črevesno odpornost (imunski sistem), ki predstavlja do 70 % celotnega imunskega odziva.

Kaj je?

Črevesje je najbolj na udaru, saj se tam shranjujejo odpadne snovi, ki se lahko lepijo na črevesne stene. Takšno črevesje ne more delovati dobro, kar se lahko na nas odraža z negativnimi posledicami (izčrpanost, trdo, boleče blato, počasna prebava, akne, nečista koža, nezmožnost koncentracije, ovirano gibanje ...). 

Izdelek je sestavljen iz 20 ampul po 10 ml, ki vsebujejo povsem naravno kombinacijo izvlečkov timijana in sleza. (Za 20 dni uporabe).

  • Timijan (Thymus vulgaris) je trajen pol-grmiček, ki zraste do 50 cm visoko. Doma je v Evropi, Ameriki in Afriki. V Sloveniji gojijo timijan po vrtovih tudi kot začimbno rastlino. Njegove številne podvrste divje rastejo v Sredozemlju, pri nas pa po Krasu, saj ima rad suha, sončna rastišča. Zaradi velikih potreb je timijan predvsem gojen. Rastlina ima zelo prijeten vonj, saj njegovi cvetovi in listi vsebujejo veliko eteričnega olja. Timijan se tradicionalno uporablja za olajšanje prebave ter prispeva k prebavnemu udobju in pomaga pri čiščenju črevesja.
  • Slez (Malva sylvestris) podpira boljše delovanje črevesja in črevesnih funkcij. 

Probiotiki Ultra biotik:

Francoski Nutrisante predstavlja 8 dnevno intenzivno vzpostavitev zdrave mikrobiote (mikroflore) in posledično dobrega delovanja prebavil s pomočjo 4 različnih bakterijskih kultur oz. sevov in dnevnim vnosom 8 milijard bakterij!

2 kapsuli (dnevni vnos) vsebujeta 4 kultivirane bakterijske seve z več kot 8 milijard aktivnih bakterij:

  • Lactobacillus acidophilus
  • Lactobacillus plantarum
  • Bifidobacterium lactis
  • Bifidobacterium breve

Kako uživati prehranska dopolnila v paketu Zdravo črevesje?

Vzpostavitev zdrave prebave in čistega črevesje še nikoli ni bila preprostejša:

1. Prvih 20 dni očistite črevesje z Detox Intestins: Vsako jutro vzemite 1 ampulo, ki jo lahko jemljete samostojno ali pa skupaj s kozarcem vode.

2. Po končanem čiščenju črevesje nadaljujte 8 dni s probiotičnimi kapsulami Ultra biotik:  2 kapsuli dnevno in sicer eno pred jutranjim in eno pred večernim obrokom. Skupaj 8 dni.

 

Rok uporabe izdelka za Razstrupljanje črevesja: 30.11.2020

Paket: Zdravo črevesje

Paket, ki ureja črevesno mikrobioto in prebavo.


Rok uporabe izdelka za Razstrupljanje črevesja: 30.11.2020

Regular Price: 28,40 €

Special Price: 13,90 €

Ob nakupu tega izdelka prejmete 0.70€ točk zvestobe, ki jih lahko izkoristite že ob naslednjem nakupu.
Imate vprašanje o izdelku?
Pokličite na brezplačno številko 080 18 01
ali nam pišite na info@zdravje2.si

Dodatne informacije

Probiotki Ultra biotik:Ovojnina kapsule: celuloza; kapsula iz rastlinske celuloze (izvleček celuloze, barvilo: titanov dioksid); kompleksi mikroorganizmov: Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium breve; sredstvo proti sprijemanju: soli magnezijevih maščobnih kislin. Detox Intestins: Škatla vsebuje 20 ampul po 10 ml. Sestavine so iz ekološke kmetije in potrjene s strani ECOCERT SAS F-32600. Vodni ekstrakti sleza in timijana. Brez glutena. Primerno za vegetarijance.

NAPIŠITE SVOJE MNENJE

Andrej je komentiral/a:
Ocena izdelka
Drug dan me je zjutraj tko zašponal. Me že dolg ni tko spucal. ;)
Antonija je komentiral/a:
Ocena izdelka
Ponavadi ne pišem mnenj, ampak sem z ampulami noro zadovoljna. Res odličen izdelek. Jaz kar čisto spijem zjutraj, saj se že po okusu čuti, da so sestavine resnično vse naravne.
Jasna je komentiral/a:
Ocena izdelka
Ok, res da končno hodim na wc vsako jutro in sem manj napihnjena čez dan, ampak shujšala nisem pa čisto nič. Sem se tudi držala pravil po vaši knjigi pa mam samo ene pol kile manj.
Manca je komentiral/a:
Ocena izdelka
Zaradi ampul končno hodim redno na blato, ko pa sem zaključila še s probiotiki so hemoroidi popolnoma izginili. Zelo zadovoljna in priporočam!
Bojan je komentiral/a:
Ocena izdelka
Jaz nisem opazil nikakršnih sprememb. Hvala pa brez zamere
Milena je komentiral/a:
Ocena izdelka
Naravnost navdušena. Prebava povsem urejena, imam več energije in zdi se mi, da se mi tudi koža malo bolj zdravo sveti. Jaz priporočam!
Tadeja je komentiral/a:
Ocena izdelka
Jazn nisem nič shujšala, malo večkrat sem šla na stranišče, to je pa to. Malo razočarana.
Lika je komentiral/a:
Ocena izdelka
Všeč mi je, da so poleg ampul še probiotiki. Zadovoljna z izdelkom, zadovoljivi rezultati.
Boštjan je komentiral/a:
Ocena izdelka
Jaz sem zadovoljen z paketom. Prebava se mi je uredila, tudi malo več energije imam, nisem pa shujšal, ampak zato bo treba manj žret. :)

Samo registrirani uporabniki lahko podajo svoje mnenje. Prosim, če se prijavite ali registrirate.