• modra številkaPomoč uporabnikom in naročila
1858 paketov
-17%

Za koga?

Uživanje klorele v tabletah se priporoča vsem, ki želijo okrepiti svojo naravno odpornost in prečistiti svoje telo strupov.

Kako deluje?

Klorela je modrozelena alga, ki velja za eno najpopolnejših živil na svetu. Je vir beljakovin, ogljikovih hidratov, širokega spektra vitaminov in mineralov ter encimov, ki blagodejno vplivajo na črevesno floro.

Slednje je bržkone rezultat trpežnih celičnih sten klorele, saj nanje veže številne vrste strupov in omogoča njihovo izločanje iz telesa. Celične stene delujejo tudi kot zapora, saj zmanjšajo količino hranil v celicah, ki so telesu na voljo.

Beljakovine, ki jih je Klorela polna, prispevajo k povečanju mišične mase ter k njenemu vzdrževanju, poleg tega pa ohranjajo tudi zdrave kosti.

Uporabniki izdelka so sporočili, da slednji lahko pomaga pri razstrupljanju telesa, krepi imunski sistem, normalizira količino sladkorja v krvi in vzdržuje zdrave mišice ter kosti.


Organska klorela tablete (300 x 500mg)

Namenjeni tistim, ki želijo okrepiti imunski sistem in razstrupiti svoje telo.
Oblika Tablete
Količina 300 tablet
Zadostuje za vsaj 50 dni

Regular Price: 22,90 €

Special Price: 18,90 €

Ob nakupu tega izdelka prejmete 0.95€ točk zvestobe, ki jih lahko izkoristite že ob naslednjem nakupu.
Imate vprašanje o izdelku?
Pokličite na brezplačno številko 080 18 01
ali nam pišite na info@zdravje2.si

Dodatne informacije

100% organska pridelava: Algam klorela v tabletah proizvajalca Rainforest Foods je britanska organizacija Soil Association podelila organski certifikat (GB-ORG-05).

V kloreli proizvajalca Rainforest Foods celične stene zdrobijo, ko alge poškropijo z močnim curkom, pri tem pa se hranljivost vsebine celice ne zmanjša. To pomeni, da so hranila v celicah dostopna (to omogočajo zdrobljene celične stene) in po zaslugi uporabljene tehnike nepoškodovana.

NAPIŠITE SVOJE MNENJE

Samo registrirani uporabniki lahko podajo svoje mnenje. Prosim, če se prijavite ali registrirate.