• modra številkaPomoč uporabnikom in naročila
6127 paketov

Za koga?

Koencim Q10 je primeren za vse, ki bi radi zavrli proces staranja in ohranili dobro zdravje srca in ožilja. Ena kapsula koencima Q10 zadostuje priporočenemu dnevnemu vnosu.

Kaj je?

Koencim Q10 je izredno močan antioksidant in vsebuje ubikinon, naravno snov, prisotno v vsaki živi celici telesa. Ubikinon je nujen za optimalno delovanje vseh vrst celic. Koencim Q10 se nahaja v celicah telesa, telo pa ga proizvaja samega. Pretvarja hrano v energijo, na ta način, da jo lahko telo najbolj optimalno uporabi. Tablete koencim Q10 so tudi vir selena in vitamina E. Za koencim Q10 smo skoraj vsi že večkrat slišali, saj ga je moč zaslediti v mnogih oglasih, ki oglašujejo kozmetične izdelke, uporablja se namreč kot sredstvo, ki zmanjšuje gubice in povrne koži elastičnost. Ker se koencim Q10 pojavlja skoraj povsod je znan tudi pod imenom ubikinon, kar pomeni, da je prisoten v vseh živih organizmih.

Vitamin E ima veliko vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Selen ima pomembno vlogo pri nastajanju semenčic, pri delovanju imunskega sistema in ščitnice ter pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Poleg vsega naštetega prispeva tudi k ohranjanju zdravih las in nohtov.

Koencim Q10 je velik kot pest, a je za nas bistvenega pomena. V času stresa, bolezni, povečanega fizičnega napora ali rednega uživanju alkohola in nikotina nam ne uspe zadovoljiti zadoščene količine koencima Q10. Koncentracija koencima Q10 se v telesu sicer zmanjšuje tudi s starostjo, ki na nas pusti posledice, ki so vidne tudi na zunaj in ker ga telo lahko žal proizvede le omejeno količino, ga je v telo nekako potrebno vnesti s hrano ali pa s prehranskimi dopolnili.

Uporabniki poročajo o blagodejnih učinkih, saj jim je izdelek pomagal pri izboljšanju zdravja zob in ohranjal vitalno telo.

Koencim Q10 (100 mg)

Koencim Q10 je primeren za vse, ki bi radi zavrli proces staranja in ohranili dobro zdravje srca in ožilja.
Oblika Kapsule
Količina 30 kapsul
Jemati Dnevno
Zadostuje za 30 dni
12,90 €
Ob nakupu tega izdelka prejmete 0.65€ točk zvestobe, ki jih lahko izkoristite že ob naslednjem nakupu.
Imate vprašanje o izdelku?
Pokličite na brezplačno številko 080 18 01
ali nam pišite na info@zdravje2.si

Dodatne informacije

Izdelek vsebuje sledeče alergene: ribe (R1).
Sestavine:Kapsule koencim Q10 (ribja želatina - R1), sredstvo za povečanje prostornine - celuloza, maltodekstrin, naravni vitamin E, sredstva proti strjevanju: magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid. Ne vsebujejo glutena. Pozor, izdelek vsebuje ribe (R1).

NAPIŠITE SVOJE MNENJE

Samo registrirani uporabniki lahko podajo svoje mnenje. Prosim, če se prijavite ali registrirate.