• modra številkaPomoč uporabnikom in naročila
6301 paketov

Za koga?

Za vse, ki želijo popraviti starostne znake na koži (gubice, gube, povešenost)

- Za vse, ki imajo suho kožo

- Za vse, ki želijo bolj gladko, voljno, mehko in sijočo kožo

Kaj je?

Hialuronska kislina je naravno prisotna v skoraj vseh delih vezivnega tkiva v našem telesu. Hialuronska kislina zapolnjuje prostor med tkivom in telesom. Njena najbolj znana karakteristika je, da zadrži več vode kot katerakoli druga molekula v celicah, kar je pomembno za ohranitev navlaženosti kolagena in drugih tkiv. Ta sposobnost se na koži odraža kot voljnost, napetost, večja elastičnost in sijaj.

Vitamin C, pridobljen iz acerole, je vsestranski vitamin, ki ima tudi izjemno funkcijo pri spodbujanju nastanka naravnega kolagena v telesu in s tem upočasnitvi staranja kože.

Selen ima močno antioksidativno delovanje, kar pomeni, da celice brani pred prostimi radikali ter nase sočasno veže težke kovine. Sodi med neprecenljive mikroelemente, ki varujejo delovanje človekovega telesa in njegovo zdravje.

Kako deluje?

Hialuronska kislina znatno pomaga koži, ki je dnevno izpostavljena neželenim dejavnikom, kot so vročina, mraz, smog in sončno sevanje. Če je koža predolgo izpostavljena tem dejavnikom, lahko te posledice vidimo kot staranje kože.

Pomladite, zaščitite in navlažite kožo od znotraj - s kapsulami Hialuronske kisline.


Hialuronska kislina (30 kapsul)

Za vse, ki si želijo voljne in sijoče kožo, zaustaviti znake staranja kože in jo ohraniti dobro navlaženo skozi ves dan.


Oblika Kapsule
Količina 30 kapsul
Jemati 1 na dan
Zadostuje za 30 dni
13,50 €
Ob nakupu tega izdelka prejmete 0.68€ točk zvestobe, ki jih lahko izkoristite že ob naslednjem nakupu.
Imate vprašanje o izdelku?
Pokličite na brezplačno številko 080 18 01
ali nam pišite na info@zdravje2.si

Dodatne informacije

Natrijev hialuronat, kapsula (želatina), selenove kvasovke, izvleček acerole, sredstva proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid. 1 kapsula vsebuje 100 mg hialuronske kisline, 48 mg izvlečka acerole (od tega 12 mg vitamina C, kar predstavlja 15 % priporočenega snevnega vnosa) in 15 μg selena, kar predstavlja 90.9 % priporočenega dnevnega vnosa.

NAPIŠITE SVOJE MNENJE

Barbara je komentiral/a:
Ocena izdelka
Rdečica in suhe cone na obrazu in hrbtu so se mi zelo izboljšali. Priporočam. Bomo videli, kako bodo delovale na moji prijateljici, kateri sem jih tudi priporočila
Sonja je komentiral/a:
Ocena izdelka
Zadovoljna, ampak so spremembe vidne šele po drugi škatlici.
Liljana je komentiral/a:
Ocena izdelka
Takle čas imam vedno suho kožo, ki me zelo srbi. Po obrazu in telesu. Te kapsule jemljem približno 20 dni in moram povedati, da delujejo zares odlično. Koža je polna in nič me ne srbi. Boljše kot vse kreme, ki samo mastijo delajo pa nič.
Monika je komentiral/a:
Ocena izdelka
Zares priporočam! Moja koža je zelo suha in tele kapsule so čudež. Še nobena krema mi ni tako pomagala.
Janja je komentiral/a:
Ocena izdelka
Kar ok izdelek, koža je malo bolj sijoča, ni pa nekih revolucionarnih razlik.

Samo registrirani uporabniki lahko podajo svoje mnenje. Prosim, če se prijavite ali registrirate.