• modra številkaPomoč uporabnikom in naročila
6301 paketov

Za koga?

Izdelek je primeren za vse, ki si želijo vzdrževati čvrste sklepe. Priporoča se vsem aktivnim osebam srednjih let, ki so aktivni in se želijo izogniti obrabi sklepov in bolečinam v njih v poznejših letih.

Kako deluje?

Čeprav človeško telo samo proizvaja določeno količino glukozamina, so prehranski dodatki te vrste dobrodošli, saj zagotovijo hidratacijo in tekočino, ki je potrebna medsklepnemu prostoru. 

Glukozamin je aminosladkor oz. aminosaharid, ki se nahaja v skoraj vseh telesnih tkivih, največ pa ga je v ledvicah, jetrih in hrustancu. Glukozamin je najosnovnejši gradnik v biosintezi številnih snovi. Je tudi sestavni del celičnih sten, beljakovin na celični površini in strukturnih molekul, ki držijo celico skupaj. Glukozamin ima – neposredno ali posredno – pomembno vlogo pri nastajanju sklepnih površin, kit, vezi, sklepne tekočine, kosti, nohtov, kože, srčnih zaklopk, krvnih žil in sluzničnih izločkov v prebavnem, dihalnem in urinarnem sistemu. Glukozamin se večinoma pridobiva iz hitina, ki je, med drugim, sestavni del zunanjih skeletov lupinarjev (raki, školjke itd.), proizvajajo pa ga tudi sintetično in s fermentacijo žitaric.

Glukozamin se uporablja tudi kot zdravilo, vendar v primeru, da dnevni vnos slednjega presega 600mg. Ker je naš izdelek registriran kot prehransko dopolnilo in ne zdravilo, naj dnevni vnos ne presega več kot 600mg.

Glukozamin tablete (90 tablet)

Najbolje prodajan izdelek za sklepe (ena tableta vsebuje 500 mg glukozamina).
Oblika Tableta
Količina 90 tablet
Zadostuje za 45-90 dni
17,90 €
Ob nakupu tega izdelka prejmete 0.90€ točk zvestobe, ki jih lahko izkoristite že ob naslednjem nakupu.
Imate vprašanje o izdelku?
Pokličite na brezplačno številko 080 18 01
ali nam pišite na info@zdravje2.si

Dodatne informacije

Sestavine: glukozamin sulfat dikalijev klorat 2KCl, posušena akacija, mikrokristalinska celuloza, silicijev dioksid, magnezijev stearat (*rastlinskega izvora). Prevleka tablete: hidroksipropilmetilceluloza.

1000 mg tableta vsebuje 500 mg glukozamina.

Izdelek ne vsebuje sladkorja, soli, škroba, pšenice, koruze, glutena, laktoze, kvasa, mlečnih proizvodov, fosfatov, umetnih konzervansov in barvil.

NAPIŠITE SVOJE MNENJE

Samo registrirani uporabniki lahko podajo svoje mnenje. Prosim, če se prijavite ali registrirate.