• modra številkaPomoč uporabnikom in naročila
4270 paketov

Svetila

Svetila

Ecozone svetila so oblikovana tako, da porabijo čim manj energije, ki je v primerjavi z običajnimi svetili manjša za kar 75%. Tovrstna svetila oddajajo zelo prijetno in mehko svetlobo, ki je odlična za branje, poleg tega pa se popolnoma nič ne segrevajo, tako da so popolnoma varni za uporabo. Ker svetila Ecozone prihranijo zelo veliko energije, boste imeli posledično tudi veliko manjše stroške, poleg tega pa odlično delujejo tudi pri odpravljanju nespečnosti.

Nakup izdelka Ecozone je izjemno modra odločitev, saj boste poleg odličnih rezultatov prispevali tudi k čistejšemu okolju, saj tovrstni izdelki temeljijo na načelu varčne porabe, ki vam prihranijo tako čas kot denar, poleg tega pa vse izdelke odlikujejo tudi certifikati, ki pričajo o tem, da izdelki ne vsebujejo živalskih sestavin, niso bili testirani na živalih in imajo poleg vsega tudi potrdilo o pristnosti EU Ecolabel.

 • -10%
  BioBulb ekološka varčna žarnica

  BioBulb ekološka varčna žarnica

  Oddaja svetlobo, ki je skoraj enaka dnevni, zato bo izboljšala vaše počutje v zimskih mesecih.
  Learn More

  Regular Price: 9,90 €

  Special Price: 8,90 €

 • Moonlight nočna lučka

  Moonlight nočna lučka

  S prijetno zeleno svetlobo osvetli prostore vašega doma in varčuje z električno energijo. Idealna je za osvetlitev hodnika ali otroške sobe. Learn More
  14,40 €

Set Descending Direction