• modra številkaPomoč uporabnikom in naročila
6286 paketov

 

Rok dobave

Povprečni rok dobave za izdelke, ki niso na zalogi je en teden. V kolikor izdelka ni na zalogi vam mi to sporočimo po oddanem naročilu.

V kolikor je izdelek na zalogi in je naročilo na delovni dan izvedeno do 13. ure, pošiljko odpošljemo še isti dan. V primeru, da je naročilo oddano po 13 uri in so naročeni izdelki na zalogi, pošiljko odpošljemo naslednji delovni dan. Pošiljka ponavadi prispe že en (1) dan po odpošiljanju. Uradni rok dostave, za katerega je zavezana Pošta Slovenije, je 3 dni. 

Stroški dostave

Stroški pošiljanja znašajo 3,90 EUR, v kolikor je znesek naročila nižji od 20 EUR. Pri naročilu nad 20 EUR stroški pošiljanja znašajo le 1,90 EUR. Brezplačna poštnina velja pri nakupu nad 40 EUR.

Osebni prevzem

Osebni prevzem je mogoč vsak delavnik od 9-16 ure. Prosimo vas, da predhodno pokličete na našo telefonsko številko 041 68 57 57 in se dogovorite za točno uro prevzema.

Naročilo preko spleta

Našim strankam pri naročilu preko spleta ponujamo dva načina dostave s Pošto Slovenije:

 • Poštna dostava Pošiljko pošljemo priporočeno in vam jo vaš lokalni poštar prinese na izbrani naslov. Stroški Pošte Slovenije za odkupninsko pošiljko so dodatni 1 EUR.
  Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije, kar pomeni, da vam le to dostavi vaš lokalni poštar. V primeru, da ste doma vam poštar pri izdaji paketa zaračuna znesek v vrednosti vašega naročil. V primeru, da vas ni doma vam poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji poštni poslovalnici prevzamete in plačate paket.

 • Poštno ležeče Pošiljko pošljemo priporočeno in vas ta počaka na izbrani poštni poslovalnici.
  Poštno ležeče je način pošiljanja pošiljk na vse poslovalnice Pošte Slovenije (iskanje poslovalnic). Prejemnik si izbere katerokoli slovensko poslovalnico. Namesto naslova (ulica, cesta in hišna številka) se na pošiljko izpiše Poštno ležeče. Tako kot pri pošiljanju na dom, je čas potovanja pošiljke do 3 dni (ponavadi 1 dan). Prejemnik pošiljke na dom ne dobi NOBENEGA obvestila o čakajoči pošiljki. Točen dan odpošiljanja pošiljke stranka prejme po elektronski pošti oz. po SMS sporočilu. Pošiljka na izbrani pošti čaka na prevzem 15 dni.


  Primer naslova:
  Janez Novak
  Poštno ležeče
  1103 Ljubljana