• modra številkaPomoč uporabnikom in naročila
5457 paketov
-20%
  • Detoksikacijski obliži Detox Gold (10 obližev)
  • Detoksikacijski obliži Detox Gold (10 obližev)

Za koga?

Za tiste, ki si želijo prečistiti svoje telo in okrepiti imunski sistem in razne nevšečnosti.

Kaj je?

Detoksikacijski obliži so narejeni iz 100% naravnega ekstrakta bambusovega in drevesnega kisa, katerih uporaba je v alternativni medicini znana že stoletja in se njihova uporaba prenaša iz generacije v generacijo. Obliži so enostavni za uporabo; pred spanjem enostavno namestite obliže na podplate nog in jih zjutraj odstranite. Detoksikacijski obliži Detox Gold vsebujejo 20% več aktivnih sestavin kot običajni Detox obliži.

Uporabniki poročajo o izboljšanju delovanja krvnega in limfnega sistema, dvigu energije in okrepljenem imunskem sistemu. Izdelek jim je pomagal pri bolečinah v sklepih in mišicah, blažil je tudi učinke stresa in izčrpanosti.

Dodatne informacije

Vsebnost:
drevesni kis, bambusov kis, hitosan, dokudami, ektrakt lokvata, tourmaline,, zelenjavna vlakna, vitamin C, dekstrin.

Uporaba:
Za očiščenje priporočamo vsaj 5-dnevno uporabo. Napredek boste opazili v zmanjšanju intenzivnosti barve madeža po uporabi blazinic, ki je tudi indikator, da lahko z detoksikacijo prekinete. Čas uporabe je pri vsakem posamezniku rahlo drugačen in je odvisen od življenskega stila ter odziva imunskega sistema. Ljudem, ki si želijo lajšati tegobe in bolečine, priporočamo sprva vsaj 30-dnevno uporabo in nato za vzdrževanje še enkrat mesečno 5-dnevno uporabo. Pakiranje vsebuje 10 obližev in zadostuje za 5-dnevno uporabo.

Opozorila:
Jih ni. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. 

Detoksikacijski obliži Detox Gold (10 obližev)

Za tiste, ki si želijo prečistiti svoje telo in okrepiti imunski sistem in razne nevšečnosti. Vsebujejo 20% več aktivnih sestavin kot običajni Detox obliži.
Oblika Obliž
Količina 10 kom
Zadostuje za 5 dni

Regular Price: 24,90 €

Special Price: 19,90 €

Ob nakupu tega izdelka prejmete 1.00€ točk zvestobe, ki jih lahko izkoristite že ob naslednjem nakupu.
Imate vprašanje o izdelku?
Pokličite na brezplačno številko 080 18 01
ali nam pišite na info@zdravje2.si

Dodatne informacije

Drevesni kis, bambusni kis, hitosan, dokudami, ekstrakt lokvata, tourmaline, zelenjavna vlakna, vitamin c, dekstrin.

NAPIŠITE SVOJE MNENJE

Dober glas seže v deveto vas je komentiral/a:
Ocena izdelka
Za obliže sem izvedela od prijatelja - ta jih je naročil za svojo mamo. Obliži naj bi bili super, mama naj bi se počutila bolje - skratka, super so.
Tako sem jih tudi sama naročila za dedka. Ima težave z otekanjem nog, bolečine v kolenih in križu, tudi njegovo splošno počutje se je zadnje čase slabšalo iz dneva v dan. "Kar bi imelo škoditi, naj nuca," pravimo, zato sem jih naročila. Že po prvi terapiji na podplatih je bil viden učinek, da po zadnji uporabi sploh ne govorim. Dedek nima več oteklih nog. Ker priporočajo še eno terapijo, je sam dal pobudo za naročilo še enega kompleta. Čeprav smo bolj kot ne nejeverni Tomaži, jih priporočamo vsakomur.
P.S.: Če je smrad na obližih zjutraj rezultat razstrupljanja telesa, resnično ne vemo, kaj vse imamo v sebi ;)

**Mnenja uporabnikov niso tipična, ampak individualna mnenja in lahko variirajo od osebe do osebe! Učinki in delovanje detoksikacijskih obližev Detox so odvisni od vsakega posameznika. Mnenja so rezultat edinstvenih okoliščin uporabnikov, podjetje Spletna Fuzija d.o.o. na njih ni vplivalo na nikakršen način.
Damjan je komentiral/a:
Ocena izdelka
Pred kratkim smo preko vašega podjetja naročili obliže Detox. Uporablja jih moja mama, ki je stara 79 let. Lahko povem da so ji zelo pomagali, izboljšalo se je počutje. Celo zimo jo že boli koleno, tako da smo poskusili tudi z obliži. Zelo pozitivno je reagirala na obliže, brez stranskih učinkov. Obliže je imela na obeh nogah ponoči, zjutraj.....da ne govorim povsem črni obliži.
Skratka, mama je zelo zadovoljna in jih priporoča vsem, ki se želijo razstrupljati na vaš način. Hvala, bomo še naročili.

**Mnenja uporabnikov niso tipična, ampak individualna mnenja in lahko variirajo od osebe do osebe! Učinki in delovanje detoksikacijskih obližev Detox so odvisni od vsakega posameznika. Mnenja so rezultat edinstvenih okoliščin uporabnikov, podjetje Spletna Fuzija d.o.o. na njih ni vplivalo na nikakršen način.

Samo registrirani uporabniki lahko podajo svoje mnenje. Prosim, če se prijavite ali registrirate.