• modra številkaPomoč uporabnikom in naročila
5748 paketov

Za koga?

Za vse, ki bi radi zagotovili čistočo posode brez uporave strupenih kemikalij in na okolju prijazen način.

Kako deluje?

Koncentrirano čistilo za pomivanje posode s pomočjo učinkovite formule iz rastlinskih sestavin hitro prodre skozi maščobo in umazanijo. Dodana eterična olja mu dajejo prijeten vonj.

Čistilo ne vsebuje sintetičnih dišav in barv, petrokemikalij, alergenov ali umetnih prezervativov. Izdelek ni testiran na živalih. 

Ecozone je uveljavljeno mednarodno podjetje s sedežem v Londonu, ki proizvaja visoko kvalitetne ekološke in varčne izdelke za dom.

Detergent za posodo Ecozone (500 ml)

Učinkovito čistilo za pomivanje posode iz rastlinskih ekstraktov in z dodatkom eteričnih olj.
Količina 500 ml
4,60 €
Ob nakupu tega izdelka prejmete 0.23€ točk zvestobe, ki jih lahko izkoristite že ob naslednjem nakupu.
Imate vprašanje o izdelku?
Pokličite na brezplačno številko 080 18 01
ali nam pišite na info@zdravje2.si

Dodatne informacije

Izdelki izpod rok podjetja Ecozone so vsi po vrsti izjemno prijazni okolju, poleg tega pa jih odlikujejo tudi mnogi certifikati, ki odličnost podjetja le še potrjujejo: izdelki tako niso preizkušeni na živalih in ne vsebujejo nikakršnih živalskih sestavin, poleg tega pa imajo tudi certifikat EU Ecolabel. Vse sestavine izdelkov Ecozone so skrbno izbrane, poleg tega pa se v podjetju držijo tudi etičnega kodeksa z imenom Ethical Supplier Data Exchange, ki skrbi za etično in odgovorno proizvodnjo surovin po celem svetu. V nasprotju z nekaterimi ostalimi podjetji podjetje Ecozone trdno stoji za izdelki, ki jih oglašuje, zato se jim je zdelo popolnoma naravno, da združijo moči tudi z mednarodnim združenjem Pump Aid, ki je s pomočjo podjetja Ecozone do današnjega dne z vodo oskrbelo že več kot milijon afriških prebivalcev.

NAPIŠITE SVOJE MNENJE

Samo registrirani uporabniki lahko podajo svoje mnenje. Prosim, če se prijavite ali registrirate.