• modra številkaPomoč uporabnikom in naročila
5546 paketov

Znan je krivec za nezadovoljstvo žensk

torek, 29. november 2016 11:49:44

Za vrati spalnice: znan je krivec za nezadovoljstvo žensk

Izsledki nedavnih študij, ki so bile izvedene na področju ženske spolnosti, so poleg tega, da kar 80% žensk svoje zdravje postavlja na zadnje mesto – za otrokovim, partnerjevim in celo ljubljenčkovim – razkrili tudi, da kar 62% žensk sploh ni zadovoljnih z nežnimi trenutki, ki naj bi se dogajali za štirimi stenami spalnice.

Kako lahko nezadovoljstvo v postelji vpliva na slabljenje vsesplošnega zdravja?

Zadovoljujoči skupni trenutki v dvoje lahko v nasprotju z mišljenjem mnogih pomembno vplivajo na naše vsesplošno zdravje.

Nezadovoljstvo na tem področju se lahko namreč odraža na naslednje načine:

– padec imunskega sistema;

– ponavljajoča bolezenska obolenja, še posebno v obliki domnevno “nenevarnih stanj”, npr. prehladov;

depresija– občasni izbruhi aken in mozoljev in drugih nečistoč na koži;

– občutek napetosti;

– občutek odtujenosti od partnerja;

– blažja oblika depresije.

Kaj vpliva na nezadovoljstvo žensk med rjuhami?

V zgoraj omenjenih študijah je le 41% žensk povedalo, da med intimnimi srečanji s partnerjem redno doživlja vrhunce, še bolj presenetljivo pa je dejstvo, da smo za nizek odstotek krive povsem same. Raziskava je namreč pokazala tudi, da je od žensk samih odvisno, če dosežejo vrhunec in kako prijetna je celotna spalnična izkušnja, in ne njihovi partnerji, kot smo mislili doslej. To pomeni, da je posameznica posredno sama kriva za svoje nezadovoljstvo v spalnici, s tem pa tudi močno vpliva na svoje zdravje, pa čeprav na to neposredno vplivajo tudi hormoni.

Hormoni narekujejo žensko pripravljenost

Stopnja hormonov se spreminja skozi celoten proces menstrualnega cikla, kar se odraža tudi na nihanju želje po nežnostih. Medtem, ko se vrhunec slednjih, zaradi povišane ravni estrogena in testosterona, pojavi pred in po ovulaciji ter med menstruacijo, so posameznice preostali čas bolj ali manj podvržene progesteronu, ki povzroči upad ravni estrogena in testosterona, posledično pa tudi pomanjkanju želje po kakršnikoli romantični aktivnosti.

Na manjšo željo po ljubečih trenutkov s partnerjem vpliva še:

– jemanje kontracepcijskih sredstev (tabletk, obližev, obročkov in intravenoznih sredstev);

– nosečnost;

– dojenje;stres

– perimenopavza in menopavza;

– odstranitev jajčnikov;

– pogosta podvrženost stresu.

Kako lahko popravimo škodo, ki jo povzroči hormonsko neravnovesje?

Muhavost hormonov v telesu ima tudi dobro stran: kakor lahko jih porušimo, jih lahko tudi spodbudimo k delovanju, vendar so za to potrebni ustrezni spodbujevalci.

Med najbolj učinkovite spadajo:

Macamideni in macaeni: sestavine, ki se jih, kot je moč soditi že iz njihovega imena, največ nahaja v maci, so v študijah, ki so jih leta 1990 izvedli kitajski kemiki na čelu z dr. Qun Yi Zhengom pokazale, da močno izboljšajo željo po intimnem udejstvovanju.

Ginsenzoidi: sestavina, ki je znana tudi pod imenom panaksozid (ime je dobila, ker se je največ nahaja v Panax ginsengu) se je v študijah izkazala kot močan spodbujevalec sle, še posebno pri ženskah, saj naj bi med drugim tudi stimulirala raven hormonov v telesu.

Ašvaganda: spodbuja krvni pretok in zmanjšuje napetost v telesu.

Kakšno vlogo igra pri tem Her SecretTM?

Her Secret TM vsebuje prav vse izmed navedenih sestavin, ki se odlično dopolnjujejo še s črno deteljo, borovim lubjem in grškim senom, ki so znani dvigovalci energije. Kombinacija omenjenihpar v posteljiučinkovin je zbrana v tableto, ki lahko posameznice že v 60-ih minutah po zaužitju pripravi ne le do lepših, temveč tudi veliko bolj zadovoljujočih in manj stresnih trenutkov v dvoje s pomočjo  katerih se lahko odstotek zadovoljnih žensk v zgoraj omenjeni raziskavi v prihodnjih letih nemara dvigne. Le poskusiti je potrebno.

 


Nazaj na zakladnico