Sonček že močno pripeka na naša bivališča, vročina pritiska na ulice in nas podi v prijetno ohlajene kavarne, kjer se lahko posladkamo s sladoledom in ledeno kavo ter drugimi hladnimi napitki. V mislih smo že na morju, kjer se predajamo objemu valov in modrini neskončnega neba ter uživanju na takšen ali drugačen način. Z roko v roki se sprehajamo s poletno simpatijo ali s partnerjem, nežen vetrič nas boža po obrazu, mi pa si z roko potiskamo navzdol obleko, ki jo vetrič privzdiguje in upamo, da ne bo razkril tistih neprijetnih grudic, ki se tako rade naberejo na naših stegnih in zadnjici.


Celulit je tegoba, ki je skupna prav vsem ženskam. Nekatere pripadnice nežnejšega spola so prepričane, da ga druge povečini nimajo, kar ni res. Res pa je dejstvo, da so nekatere v boju z njim precej bolj učinkovite kot druge. Morda spadate med tiste, ki ste prepričane, da bo celulit izginil tako kot je prišel, ali pa se bo njegov obseg zmanjšal, če mu ne boste namenjale pozornosti, vendar pa je to najslabše kar lahko storite. Ignoriranje težave ne bo odpravilo, zadostna posvetitev pozornosti pa jo bo zagotovo zmanjšala. Zakaj bi se skrivali za dolgimi krili in oblekami, ko pa lahko tudi same nosite kratka poletna krilca in neobremenjeno uživate v pihljanju vetriča? Boj s celulitom pravzaprav sploh ni tako težaven kot si morebiti mislite. Na naši spletni strani vam je na voljo najboljša zakladnica izdelkov, ki vsebuje vse od sirupa, kreme , gelov, tablet pa do mil, s katerimi lahko močno omilite to neprijetno pomarančno kožo in se tudi sami uvrstite v kategorijo tistih žensk za katere mislijo, da celulita sploh ne poznajo!


Predstavljajte si zaljubljen parček, ki se s koktejlom v roki nežno pozibava ob ritmih glasbe iz sosednje kavarne. Med romantičnim sprehodom ga spremljajo pogledi ljudi, ki občudujejo oba udeleženca, ki se sploh ne menita za okolico in kljub vetriču, ki dviguje njeno krilo, veselo nadaljujeta sprehod. Izžarevata srečo in ljubezen ob kateri se vsaka ženska vpraša, kaj za hudiča je njena skrivnost. Poznamo pa jo le mi in vi.