Na spletni strani za dostop do podatkov o raku v Sloveniji in drugod lahko že na prvi strani zasledite nekaj srh vzbujajočih trditev, ki so dober razlog, zakaj bi moral prav vsak Slovenec še enkrat dobro premisliti preden se odloči zaužiti določeno živilo, prižgati cigareto, spiti kozarček alkohola ali zanemariti telesno vadbo. Statistika na omenjeni spletni strani kaže, da za posledicami raka v Sloveniji umre kar polovica obolelih, medtem ko "med nami živi že več kot 81.000 ljudi, ki so kadarkoli zboleli zaradi ene od rakavih bolezni". Čeprav je znanost v zadnjih letih izredno napredovala, tehnologija pa je vse boljša, število obolelih za rakom še vedno strmo narašča. Kot smo že omenili, je glavni razlog za slednje nezdrav življenjski slog, zato je najbolje, da se ga potrudimo kar najhitreje izboljšati.Dan boja proti raku

V torek, 4.2.2014, obeležujemo svetovni dan boja proti raku. Če tega še niste storili, je sedaj res idealen čas, da začnete telesu namenjati pozornost, ki si jo zasluži in se tako izognete mnogim težavam, ki vas bodo ob nepravilnem življenjskem slogu kaj kmalu zapeljale proti nevšečnostim in boleznim, ki si jih zagotovo ne želite izkusiti. Prvi korak do boljšega zdravja je vsekakor omejitev pitja alkoholnih pijač in kajenja cigaret (še boljša pa je popolna odpoved). Drugi korak je vpeljava telesne vadbe, tretji pa sprememba vašega jedilnika. Čeprav se vam ravno slednja zagotovo zdi najlažja in ne preveč pomembna točka, pa je ravno nezdravo prehranjevanje izjemno velik krivec za povzročitev raka, saj je s prehranjevanjem povezano tudi pravilno delovanje telesa. Na jedilnike skušajte torej vpeljati čim več zelenjave, sadja in zdravih (ne predpripravljenih) jedi, ne pozabite pa tudi na izdelke, ki lahko okrepijo vaš imunski sistem in vas lahko tako tudi ubranijo pred boleznimi. V primeru, da vas pesti več različnih težav, se lahko zatečete k antioksidantom, ki so znani po tem, da odpravljajo več tegob hkrati: zakisanost, napihnjenost, prebavne motnje, bolečine, zastajanje vode v telesu itd. Z rednim jemanjem tablet Klorela ali čistilca črevesja Colon Cleanser lahko npr. odpravite prebavne motnje, z malinovimi ketoni ali Acai kapsulami lahko pripomorete k hitrejšemu kopnenju kilogramov, s pšenično travo ali čajem za razstrupljanje lahko svoje telo očistite strupov, s pegastim badljem pa npr. pomagate svojemu telesu lažje prebaviti preveliko količino hrane ali alkohola, ki ste jo morebiti zaužili. Z ampulami Detox za razstrupljanje črevesja si lahko pomagajo vsi, ki imajo težave z odvajanjem blata ali pa jih tarejo blaga vnetja dihal, prebavil in sečil. Detox za razstrupljanje jeter podobno pomaga na področju jeter, Detox za razstrupljanje ledvic pa na področju ledvic. V primeru, da vas tare kombinacija različnih težav, je najbolje uporabiti kar Detox paket, ki vas bo ubranil pred nevšečnostmi in vam še prihranil denar.

Izdelkov je res veliko, vendar izredne razmere kličejo po izrednih ukrepih, zato naredite kolikor le lahko, da boste zaživeli bolj zdravo in strupov osiromašeno življenje. Morda mislite, da ste popolnoma zdravi, saj navzven ne kažete nikakršnih bolezenskih znakov, vendar se ne slepite – raku včasih rečejo tudi tihi ubijalec, tako da le skrbite za svoje zdravje in s pomočjo diagnostičnih testov redno preverjajte v kakšnem zdravstvenem stanju je v resnici vaše telo. Zakaj ne bi poskrbeli zanj, dokler imate še priložnost? Kdaj drugič bo prepozno. Začnite zdaj!