Tudi vi trpite za FLC sindromom? Tako so poimenovali sindrom počutja, ki s preprostimi besedami pomeni: počutim se za en drek (ang. “Feel like crap”). Za sindromom naj bi trpeli, takrat, ko smo popolnoma brez energije in nismo preveč živahni ali veseli. Naše počutje bi lahko opisali tudi kot kronično utrujeni, bolehni, brez koncentracije in popolnoma neodporni. Odgovor na te probleme je enostaven: razstrupljanje

Je vaše telo zasičeno s toksini

Ste vedeli, da se v našem telesu vsak dan znova kopičijo toksini? Čeprav na splošno velja, da smo to kar pojemo, pri tem nismo krivi le mi. Vsakodnevno na nas vpliva tudi veliko drugih dejavnikov, ki se jih mogoče sploh ne zavedamo, a prav vsak od njih vpliva na naše zdravje. Telo si nenehno prizadeva, da bi jih odstranilo, a ga ti napadajo iz vseh strani: nezdrava prehrana, alkohol, kofein, stres, toksini… vse to je del našega življenja. Ne glede na to, kako zdravo se prehranjujete in sledite drugim smernicam zdravega življenja, pred zunanjimi dejavniki niste varni. Ravno toksini v telesu so tisti, ki vas zadržujejo pred izboljšanjem vašega zdravja in dolgotrajno vitalnostjo. Če so vaši organi pod prevelikim pritiskom čiščenja telesa in ne morejo delati učinkovito, se lahko pojavijo tudi različne bolezni in okužbe.

Kako toksini vstopijo v telo

Toksini pridejo v naše telo, ne samo s tem kar pijemo in jemo, ampak tudi z zrakom, ki ga dihamo. Čeprav se človeško telo čisti samo, pa je ponavadi količina toksinov v telesu prevelika, da bi lahko telo prečistilo čisto vse in tako ostanejo toksini skriti v celicah in sklepih. Prav ti skriti toksini, pa zmanjšujejo sposobnost telesa, da bi pravilno delovalo in se samo ozdravilo. Takrat se začnejo pojavljati bolezni. Pogosto se pojavijo kašelj, prehlad, glavoboli … vam je znano? To niti ni vse, saj se lahko pojavijo tudi: visok krvni tlak, holesterol, artritis ali sladkorna bolezen … in za vse to je lahko odgovorno zastrupljeno telo.

Odgovor je samo eden: Aktivno razstrupljanje telesa

Z učinkovitim razstrupljanjem telesa, pomagamo telesu sproščati in odstraniti neželene toksine na varen način. Organizem se z razstrupljanjem pozdravi, posledično pa izginejo tudi pogosti zdravstveni problemi. Pozitivni učinki razstrupljanja daleč presegajo samo fizično čiščenje in posledično izgubo kilogramov, saj je razstrupljanje tudi odlična priložnost za spremembe na ostalih ravneh vašega bitja. Ko boste spremenili svoje fizično telo, se bodo spremembe odražale tudi v vašem duševnem, čustvenem in duhovnem življenju. Pomembno je, da si vzamete čas in prečistite svoje telo, saj učinkov razstrupljanja res ne moremo prehvaliti - od boljše prebave, več energije, boljšega počutja in še in še.

9 Razlogov zakaj se lotiti razstrupljanja telesa

1. Očistite toksine 

Naše telo je neprestano izpostavljeno toksinom - zaradi onesnaženosti okolja, konzervansov, pesticidov, težkih kovin, industrijskih odpadkov in kemikalij, ki povzročajo raka. Toksini se lahko tudi več let kopičijo v naših celicah in tkivih po celem telesu, vključno z možgani, kar posledično vodi do različnih boleznih, ki napadejo naše zdravje.

2. Preprečite kronične bolezni

Ne zavedamo se dovolj, da so okoljski toksini odgovorni za nevrološke bolezni, razna rakasta obolenja, bolezni srca, možganske kapi in za številne druge bolezni. Kljub temu, da ima telo lasten prečiščevalni sistem z razstrupljevalno funkcijo, ki naj bi preprečeval te nevarnosti, pa je žal nenehno preobremenjen! Z namenskim razstrupljanjem toksinov, organizem razbremenimo in mu hkrati pomagamo razstrupljati škodljive snovi hitreje in bolj učinkovito.

3. Izboljšajte imunski sistem in prebavo

Zaradi ogroženega imunskega sistema, smo bolj izpostavljeni boleznim, kot sta prehlad in gripa, kar vpliva na kakovost našega življenja in našo produktivnost. Redno razstrupljanje telesa pomaga okrepiti imunski sistem in preprečuje okužbe.

Z razstrupljanjem telesa boste izboljšali tudi prebavo. Za vaše preobremenjeno črevesje in počasno prebavo, so lahko krive tudi skrite maščobe v vašem telesu.

Razstrupljanje telesa prinaša v telo ravnovesje in pomaga našemu sistemu, da deluje pravilno.

4. Pospešite prebavo

Ste vedeli, da lahko z razstrupljanjem telesa uredite tudi prebavo? Za vaše preobremenjeno črevesje in počasno prebavo, so lahko krive tudi skrite maščobe v vašem telesu.

Razstrupljanje telesa prinaša v telo ravnovesje in pomaga našemu sistemu, da deluje pravilno.

5. Z razstrupljanjem nad kilograme

Toksini, ki se nabirajo v našem telesu, vplivajo tudi na porabo maščob v telesu, kar vodi v povečanje telesne teže in posledično tudi do s tem neposredno povezanih bolezni kot so diabetes, bolezni srca in visok krvni tlak. Z razstrupljanjem telo očistimo toksinov, ki so shranjeni v maščobnih celicah in si tako izboljšamo imunsko odpornost.

Z razstrupljanjem telesa, telo alkaliziramo, kar pomeni, da telo ohrani maščobo kot zaščito pred prekomerno proizvodnjo kislin, ki jih proizvaja tipična zahodna prehrana. S tem, ko se telo alkalizira, ne potrebuje več maščob in jih zato odvaja iz telesa.

Z odstranjevanjem nasičenih maščob iz telesa, pomagamo zvišati stopnjo metabolizma in pospešiti izgorevanje maščob.

6. Upočasnite staranje

Z razstrupljanjem boste  iz telesa odstranili tudi proste radikale in težke kovine, ki so delno odgovorni za staranje. Z razstrupljanjem se poveča absorpcija hranil, vključno z antioksidanti in vitamini, ki pomagajo pri boju z oksidativnim stresom.

7. Izboljšajte kakovost življenja

Čisto preprosto! Če je naše telo natovorjeno s toksini, ne more delovati dobro! Morda vas že mučijo bolečine v sklepih, glavoboli, prebavne motnje, težave s spanjem in pomanjkanje energije. Z razstrupljanjem pa boste izboljšali tudi spomin in odpravili depresijo!

8. Zadel vas bo nov energijski val

Po končanem razstrupljanju telesa, boste imeli več duševne, telesne in čustvene energije. Izboljšala se bo tudi kakovost vašega spanca, za normalne vsakodnevne aktivnosti pa ga boste potrebovali manj.

9. Izboljšajte izgled kože

Dieta in okoljski toksini vsekakor vplivajo tudi na vašo kožo. Razstrupljanje izboljša težave z aknami, krepi lase in nohte ter jim daje naraven in zdrav sijaj.

10. Mentalna in čustvena jasnost

Takrat, ko je naše telo zdravo, so tudi naše misli bolj zbrane in čustva bolj uravnotežena. Ker stvari vidimo jasneje, jih lahko tudi natančneje analiziramo, posledično pa sprejemamo boljše odločitve.

Ali deluje?

Vsi se sprašujemo, ali deluje? Če je vaš cilj izgubiti bajno število kilogramov, potem vas moramo razočarati. Z razstrupljanjem boste vsekakor izgubili nekaj kilogramov, ampak pozitivni učinki so vezani predvsem na izboljšanje splošnega počutja, zdravja in kakovosti življenja.

Razstrupite telo v 20 dneh!

Razstrupljanja telesa se lahko lotite na več načinov. Vsekakor je prvi korak k temu, da zmanjšate količino zaužitega alkohola, kave, cigaret, sladkorja, nasičenih maščob, vendar to žal ne bo dovolj. Z ampulami Detox lahko aktivno razstrupite telo že v 20 dneh. Z izvlečkom organskega soka črne redkve, breze in limone lahko na naraven način pomagate telesu odstraniti toksine, pospešite prebavo in metabolizem.