Ali je vaša polica s praški popolnoma nasičena z različnimi sredstvi, kot so mehčalec, pralni prašek, lističi za ohranjanje obstojnosti barv, anti-alergenski prašek ter sredstvo za uničevanje bakterij in še z mnogimi drugimi? Sedaj lahko vse omenjene izdelke pomečete s police, saj je na trg prispel revolucionaren izum, ki obljublja vse navedeno in še več. Gospodinjam (in gospodinjcem) sedaj ni treba več odštevati ogromnih vsot denarja, da bi bilo njihovo perilo lepo, čisto in dišeče, saj lahko vse to dosežete s samostojnim nakupom pralnih kroglic Ecoballs. Morebiti ste za pralne kroglice že slišali pa ste bili skeptični glede njihove uporabe, saj se vam tovrstni čudeži zdijo nemogoči, vendar vam lahko zagotovimo, da čudeži res še obstajajo!

 

Na trgu je sicer več pralnih krogel, vendar njihova učinkovitost variira od znamke do znamke. V trgovinah je tako moč npr. dobiti krogle, ki ne vsebujejo prav nikakršnega praška, zaradi česar je res nemogoče pričakovati, da bo perilo po pranju brezmadežno in dišeče – tudi čudeže gre pričakovati le do neke mere! V nasprotju z njimi kroglice Ecoballs vsebujejo polnilo, ki nadomesti prav vse izdelke, omenjene v uvodu, saj je formula polnila sestavljena tako, da polnilo prodre v vlakna ter odstrani umazanijo, ne da bi poškodovalo barve ter občutljive materiale, poleg tega pa je tudi hipoalergeno in je zato primerno prav za vse, celo tiste z občutljivo kožo. Kroglice zaradi svoje oblike in delovanja delujejo tudi kot sredstvo za mehčanje, saj perilo med pranjem dodobra zmehčajo brez nepotrebnega dodajanja mehčalca ali kakšnega drugega pralnega sredstva.  S kroglicami Ecoballs ne prihranite le denarja (ki ga ni potrebno odštevati za mehčalec, lističe za razbarvanje perila, pralni prašek, itd.), vendar tudi energijo, saj pri tovrstnem pranju izpiranje ni potrebno (kar skrajša čas pranja), poleg tega pa izdelek spremlja tudi izvrsten sloves, saj so kroglice Ecoballs produkt trdega dela strokovnjakov pri uveljavljenem podjetju Ecozone, ki je trg razveselilo s tem popolnoma novim in ekološkim pristopom do pranja.

V kroglicah Ecoballs je združena narava, kakovost, delo in varčnost, ki jih lahko vnesete tudi v svoje življenje. Pogum v roke in zavrtite svoj svet!

http://www.zdravje2.si/pralne-kroglice-ecoballs-1000-pranj