Praznikov je konec, zaobljube smo napisali in čas je, da jih tudi uresničimo. Začnimo to leto učinkovito in pod najboljšimi možnimi pogoji! Kaj potrebujemo za to, da bomo dosegli najboljše rezultate in hitro videli spremembe na našem telesu? Dober načrt in T5 Active Plus bosta zagotovo pripomogla k temu, da bomo že takoj na začetku maksimalno izkoristili svoje potenciale, trenirali učinkovito, maščobe pa se bodo tako začele topiti takoj.

Če ste se v mesecu decembru popolnoma izognili telovadnici, bo po tako dolgi prekinitvi verjetno težko takoj spet začeti trenirati s polno paro. Praznične zabave in ogromne količine hrane so verjetno pustile svoj pečat in tudi vadba bo posledično bolj naporna.

Vendar ne obupajte! V takšnih primerih vam bo v precejšnjo pomoč najboljši topilec maščob T5.  Zagotovo ste že slišali, da topilci maščob pomagajo pri topljenju maščob, boljši presnovi, nam dajo energijo, hkrati pa zmanjšujejo apetit. V letu 2018 imate popolno priložnost, da ga preizkusite tudi sami in omogočite svojemu telesu kar se da najboljši začetek novega leta.

Če ste pri omembi topilca maščob zavili z očmi, naj vas pomirimo, da ne gre za magično tabletko. Takšna tabletka, ki bi brez napora topila maščobe žal ne obstaja, pa čeprav T5 deluje tudi kadar ne telovadite. Vseeno bo potrebno nekaj narediti za zdravo telo, topilec maščob T5 pa vam bo pri tem izjemno učinkovito pomagal.

Tako kot zdrava prehrana, pravilna izbira telovadbe in konec koncev tudi posameznikov življenski slog vpliva na topljenje maščob, je za učinkovito topljenje maščob in presnovo pomembna tudi pravilna izbira prehranskih dopolnil.

PREVERIMO KAKO T5 DELUJE IN KAJ PRAVZAPRAV JE

Prehransko dopolnilo T5 nam pomaga do želenih rezultatov priti hitreje, oziroma nam omogoči, da je do njih sploh možno priti. Verjetno veste, da takrat kadar imamo več energije tudi bolj učinkovito treniramo. T5 nam učinkovito dvigne raven energije do te mere, da je naše telo sposobno premagovati večje napore in čas telovadbe izkoristiti maksimalno. Vaši treningi bodo tako kar 3 x bolj produktivni kot bi bili, če topilca maščob T5 ne bi zaužili. Telesu dopušča, da maščobo porablja tudi po in pred vadbo, ko miruje, saj vsebuje aminokislino L-fenilalanin, ki pospešuje metabolizem ter s kurjenjem maščobnih celic spodbuja termogenezo, ki prispeva k segrevanju mišic, pripravljenosti na vadbo in topljenju maščob še dolgo po telesni vadbi. 

ŠE NEKAJ DODATNIH NASVETOV

Vsekakor vam čestitamo, da ste se odločili rekreacijo ponovno vključiti v vaše življenje in vam želimo, da so vaši napori čim bolj nagrajeni. Zato vam predlagamo, da se športno udejstvujete vsakodnevno, saj bo tako telo s pomočjo T5 topilca maščob še dodatno topilo maščobe tudi med mirovanjem pred in po vadbi. Trenirajte tako, da je druga polovica treniga bolj umirjena kot prva, saj boste tako porabili kar 23% več maščob, kot če bi trenirali obratno. Uteži dvigujte počasi in trenirajte ob bolj udarni glasbeni spremljavi. Hrani se ne odpovedujte po nepotrebnem, poskušajte pa uživati več beljakovin in pijte več zelenega čaja.

Želimo vam, da bi bilo leto 2018 tisto leto, ko boste na področju telesne aktivnosti uspešno uresničili vaše novoletne zaobljube, zato smo vam pripravili prav posebno ponudbo, ki vam bo nedvomno pomagala do cilja!