V današnjih časih je prišlo do marsikatere neželene spremembe, ki jih je moč opaziti v čedalje višjih cenah izdelkov in storitev. Zaradi gospodarske krize, porasta nezaposlenosti in posledično čedalje večjega osebnega nezadovoljstva se marsikdo že zbudi s kislim izrazom na obrazu. Nato pa nas hiter tempo življenja postopoma uničuje, saj nam pogosto ne preostane nič časa zase, niti za medsebojne odnose ali občasno sprostitev. K temu vsekakor tudi ne pripomore čedalje slabša hrana, ki se pojavlja na naših policah in je žal pridelana po ekspresnem sistemu, zaradi česar se vitamini in minerali v njej popolnoma uničijo, oziroma se mnogokrat sploh ne razvijejo. Nezdrava hrana, kot so sladkarije in že pripravljene jedi, postaja čedalje cenejša, medtem ko je potrebno za zdrava živila odšteti precej več denarja. Zaradi slabih plač, si mnogi tako zdrave hrane sploh ne morejo privoščiti, časa za samostojno pridelovanje pa jim zaradi natrpanih delavnikov močno primanjkuje, rezultat česar je seveda nakup nezdrave hrane, ki si jo večina gospodinjstev lahko privošči. Nezdrava hrana vodi k težavam z odvečnimi kilogrami, ki skupaj s prazno denarnico hitro privedejo do preobremenjenosti, stresa in celo depresije.

Depresija

 Zaradi vseh navedenih težav, so mnogi zelo kmalu videti izžeti in upadli: in kdo bi jim zameril ob takem tempu življenja? V primeru, da nimate nekakšnega mojstrskega načrta, kako se izkopati iz omenjenih težav, ki mučijo čedalje več Slovencev, se lahko zatečete k mnogim prehranskim dopolnilom, ki bodo vaše težave s stresom, preobremenjenostjo in depresijo močno izboljšali.
Seveda ne smete pričakovati, da se bo vaša denarnica čudežno napolnila, vendar pa lahko poskrbite vsaj za boljše počutje in izgled s katerima se boste veliko lažje prebili čez težaven delavnik in pričakali vikend. Eden izmed takšnih izdelkov so Equoia tablete, ki lajšajo pozabljivost in pomagajo pri težavah s sezonskimi spremembami in utrujenostjo. Če potrebujete nekaj za lažji spanec in pomiritev , lahko izbirate med široko ponudbo izdelkov s katerimi boste veliko bolj sproščeni. V primeru, da ne marate tablet, pilul, kapsul in podobnega, si lahko izberete enega izmed olj, za katere vemo, da lajšajo mnoge resne težave, poleg tega pa jih lahko uporablja cela družina. Olje je izredno priročno, saj lahko z njim kuhate, pečete in pripravljate solate ter tako izboljšate tudi zdravje celotne družine. Za orehovo olje je npr. znano, da pomaga odpravljati težave s črevesjem in spominom, medtem ko bučno olje okrepi imunski sistem, odpravlja urinarne in želodčne težave ter težave s težo itd., laneno olje pa zmanjšuje depresijo in nekatere težave psihičnega izvora ter vsebuje veliko mineralov in vitaminov, ki pripomorejo k vsesplošnemu izboljšanju vašega zdravja. V naši ponudbi je še mnogo drugih olj, ki jim pripisujejo zdravilne učinke, tako da imate proste roke pri izbiri. Pot do boljšega zdravja in večje spočitosti vam je tako odprta!