Dame, kolikokrat smo slišale mit o tem, da nas rada “boli glava”? Saj veste, kam pes taco moli? Pri tem mitu je najbolj škodljivo to, da postavlja žensko v vlogo tistega, ki se mu ne ljubi - “razdiralca”, ki ni za stvar, nima volje oz. želje.

Resnica je drugačna - včasih telesa preprosto ne moremo prisiliti v akcijo, saj je upad želje večkrat telesna težava kot mentalna! Ni res, da si ne želimo, ampak preprosto ne znamo pripraviti telesa v to, da bomo uživale.

Ženske smo pogostokrat žrtve zelo napornih življenj

Med službenimi obveznostmi in stresom na delovnem mestu, domačimi opravili, skrbi za otroke, starše in partnerja nam ostane malo časa za svoje hobije, uravnoteženo prehrano, rekreacijo in dejavnosti, ki nas veselijo in sproščajo.

Poleg tega se ženske le s težavo izogibamo posameznim hormonskim spremembam, ki so posledica:

- rednih mesečnih menstrualnih ciklov,
- obdobja menopavze,
- poporodnega obdobja,
- uživanja sintetičnega estrogena (kontracepcije),
- podvrženosti vsakdanjemu stresu,
- pomanjkanja časa in energije za rekreacijo, ustrezno prehrano in sprostitev

Če se počutite izčrpane od dela ali vsakodnevnih skrbi in nimate več energije in telesne želje po deljenju užitkov s partnerjem, ste prišle na pravo stran! Tukaj smo, da vam povemo, da niti slučajno niste krive same in da obstaja ogromno žensk, ki z vami delijo enake težave.

Zakaj je pomembno dojeti, da težava ni v nas?

Čas je, da slabi vesti naredimo konec!

Ob hektičnem vsakdanu, ki od nas poleg službenih obveznosti in stresa terja še skrb za družino, da ne omenjamo hormonskih sprememb, je popolnoma naravno, da nam v telesu upade želja po fizičnem užitku, čeprav si tega želimo in vemo, da sta za zdravo telo in zdrav partnerski odnos pomembna tudi fizična intimnost in telesna privlačnost.

Preverimo le nekaj najpogostejših faktorjev, ki lahko vplivajo na upad želje pri ženskah:

1. Stres: Skrb za otroke, starše in partnerja povrh dolgih ur v službi so naporni za marsikatero predstavnico ženskega spola, kar se odraža na telesu in zmanjšanem apetitu po intimnosti. Namesto da bi v spalnici zanetile ogenj, je vse, kar si želimo od utrujenosti zaspati, če nas ne pobere že pred televizijo.

2. Zdravila: Če uživate zdravila (mednje spadajo tudi kontracepcijske tabletke), in imate občutek, da vaše intimno življenje trpi, se pogovorite z zdravnikom. Informacije o možnih stranskih učinkih zdravil vam bodo razjasnile, ali je to tisto, kar vam jemlje energijo in željo po telesni bližini.

3. Po porodu: To obdobje je za mnoge ženske eno najlepših v življenju. Toda takrat se v ženskem telesu dogajajo različne hormonske spremembe in poveča se občutljivost posameznih delov telesa. Če ste bile med nosečnostjo še za stvar, je popolnoma normalno, da je po porodu želje manj.

4. Starost: Fizične spremembe na intimnih predelih telesa (upad mišične mase, tanjšanje tkiv, povečana suhost) in upad estrogena lahko povzročijo večjo občutljivost in občutek nelagodja med odnosom, kar se lahko kaže v popolnem upadu želje za intimnost. Vendar to še zdaleč ne pomeni, da se morate užitku in bližini s partnerjem popolnoma odreči. Ravno obratno: to obdobje je lahko eno najlepših, tudi kar se tega tiče. Kje piše, da se morajo dame v zrelejših letih odpovedati svoji ženstvenosti, privlačnosti in užitku? NIKJER!

5. Namig: Sebe poskusite vsaj nekajkrat na teden postaviti na prvo mesto! Poskrbite za kakovostne in uravnotežene obroke, telesu ponudite telesno dejavnost (vsaj trikrat tedensko) in dovolj ur spanca. Učinki ne bodo vidni le na boljšem počutju, videzu in povečani količini energije, ampak tudi med rjuhami.

Obstaja rešitev

HerSecret™ deluje hipno in po potrebi. Skrivnost žensk širom sveta, ujeta v kapsulo z naravnimi sestavinami, ki v manj kot 60-ih minutah dvignejo željo in izkušnjo spremenijo v nepozaben užitek. Za tiste dni, ko vaše telo potrebuje dodatno spodbudo in poživitev.

Pozorno izbrane naravne sestavine v prehranskem dopolnilu HerSecret™ predstavljajo precizno kombinacijo rastlinskih izvlečkov in afrodiziakov, ki v sinergiji vplivajo na izboljšanje užitka, sprostitev, večjo željo in telesno pripravljenost.

Vse to, ker same tako hočete in čutite, brez obveznosti in občutka pritiska.

Kako deluje?

1 kapsulo HerSecret™ prehranskega dodatka vzemite približno 60 min preden želite ponuditi telesu dodatno spodbudo in si s partnerjem zagotoviti čudovite trenutke.

HerSecret™ kapsul ne gre jemati redno, ampak po potrebi, na primer:

-Utrujenost: Po dolgem dnevu, ko že vnaprej vemo, da bomo potrebovale dodatno spodbudo ali pa si želimo doživljati odnos intenzivnejše.
-Stres: V obdobju večje izpostavljenosti stresu, ko potrebujemo hipno pomoč pri sprostitvi in boljši koncentraciji.
-Slaba kondicija: Kadar nismo v najboljši psihični ali fizični kondiciji, ampak se zato nismo pripravljene odreči užitku in daljšem odnosu.
-Malce začimbe: Kadar želimo v partnerski odnos vključiti nekaj novega in med rjuhami močno dvigniti temperaturo.

Kapsule vsebujejo sestavine najvišje kakovosti in nimajo znanih neželenih stranskih učinkov.