Mesec december je mesec obdarovanja, dobre hrane in druženja. Vsi iščemo darila, ki bi osrečila naše najdražje in jim polepšala hladne decembrske dni, vendar pri tem pogosto preveč gledamo na to, kako zelo je določen izdelek privlačen kot pa na to, kako zelo koristen bo za uporabnika. Čeprav si ob nakupovanju pogosto mislimo, da čokolad in drugih sladkih dobrot ni nikoli preveč, sej je sem in tja dobro zamisliti nad stvarjo, ki jo dejansko privoščimo osebi za katero si želimo, da bi bila v našem življenju še dolgo časa. Čeprav tudi sami obožujemo slastne priboljške pa je slednjih kaj hitro preveč in čeprav mislimo, da smo s sladkim darilom obdarovancu pričarali nasmešek na obraz, bo slednji januarja, ko se zave, koliko škodljivih snovi je vnesel vase, kaj hitro zbledel. Spet bo tukaj realnost, ki bo pokazala odvečne kilograme, ki smo jih nabrali decembra in pa zasičenost telesa z odpadnimi snovmi. Kako se temu izogniti? Izberite enega izmed naših zdravih daril!

Ste vedeli, da v prazničnem času v svoje telo dnevno vnesemo tudi do 7.000 kalorij, priporočena številka za žensko pa se giblje od 1500-2000 kalorij, za moškega pa od 2000-2500 kalorij? S tem svojemu telesu ne delamo nikakršne usluge in čeprav te kalorije v telo sicer vnesemo z mislijo, da se bomo za njihovo izgubo že trudili januarja, ni prav nobenega dobrega razloga, da teh kalorij ne bi mogli izgubiti že sproti in to brez tega, da bi s strahom pričakovali naslednji mesec. Naša zdrava darila vam bodo pomagala osrečiti vaše najbližje in poskrbeti, da bo nasmešek na njihovih obrazih svetil celo leto in ne le v mesecu decembru. Pa brez skrbi, zavedamo se, da se ob misli na zdrava darila mnogim v grozi naježijo dlake na telesu, saj mislijo, da so slednja izredno dolgočasna in se jih obdarovanec ne bo razveseli, zato smo za našo zakladnico izbrali le takšna, ki bi jih tudi sami z veseljem imeli v lasti. Poleg izjemno priročne jeklenke Seychelle ali Eau Good s katero bo obožičkovanec s seboj lahko prenašal večje količine pijače, lahko posebne osebe v vašem življenju razveselite tudi s pripomočkom za rekreacijo Powerball ali Slimgo Hula Pro ter Slacklinom, da ne omenjamo naših slastnih olj za kuhanje ali deviškega kokosovega olja Fiji Nui, ki je primeren tudi za izdelavo zdravih prazničnih priboljškov. Če bi še vedno radi podarili kaj slastnega, lahko izbirate tudi med ponudbo zdravih izdelkov za kuhanje, ki vključuje acai v prahu, pšenično travo, spirulino, guarano, ječmenovo travo, maco, maqui jagode in veliko, veliko kakavovih izdelkov.

Naj bodo prazniki v vašem domu čas veselja, druženja in zdrave prehrane ter daril, saj boste tako poskrbeli, da bodo osebe, ki jih imate najraje v vašem življenju še dolgo, dolgo časa. Zakaj bi januar pričakovali s tresočimi koleni, ko pa je vendarle tako lep mesec, ki s seboj prinaša tudi začetek nečesa novega. Obrnite nov list z nami in odprite vrata zdravju!