Pogosteje kot si morda mislite se zgodi, da kljub izjemni utrujenosti in naporu, ki smo mu izpostavljeni čez cel dan, zvečer preprosto ne moremo zaspati. Razlog za to se skriva v dejstvu, da je telo tako zelo izčrpano, da so njegove funkcije okrnjene in zato našemu telesu ne dovolijo počitka s katerim bi si nabrali dodatno energijo in tako napolnili baterije. Čeprav se običajno ob izjemni utrujenosti v spanec potopimo precej hitro, pa je ta nato pogosto nemiren in tako se zjutraj zbudimo še skoraj bolj utrujeni kot smo bili, ko smo zaspali. Z omenjenim stanjem se še pogosteje srečujemo pozimi, ko v telo ne vnašamo dovolj vitaminov s katerimi bi si zagotovilo normalno delovanje, poleg tega pa k slabšem počutju doprinese tudi vreme, zaradi katerega doživi šok tudi naš imunski sistem.

Včasih so si k lažjemu spancu pomagali s skodelico toplega mleka in žlico medu, ki so jo zaužili pred počitkom, vendar pa se dandanes tudi takšni domači zvarki vse pogosteje izkažejo za nekoristne. Mleko in med vsekakor pripomoreta k tistemu toplemu občutku domačnosti in sprostitve, vendar pa le z njima ne moremo odpraviti glavne srži težave: kronične utrujenosti, ki je posledica slabega (čeprav dolgotrajnega) spanca. Če želimo telo rešiti omenjenih tegob, moramo zaužiti še kaj več od tega in ker vsi vemo, da so vitamini prava zakladnica zdravja, bomo odgovor na težave našli prav tam. Pravijo, da je najpreprostejši odgovor pogosto tudi tisti, ki je pravilen in to velja tudi takrat, ko beseda nanese na naše zdravje. Le z dvema kapsulama izdelka Spanec in sprostitev boste namreč zaužili dovolj magnezija, da bo obnovil vaše celice in posledično pripomogel k večjemu ravnotežju elektrolitov ter k normalni sintezi beljakovin s čimer se bo ponovno vzpostavil vaš imunski sistem, posledično pa se bo zmanjšala tudi raven vaše utrujenosti in izčrpanosti. Pa ne le to, kapsule bodo koristile tudi vašim mišicam, kostem, zobem in živčnemu sistemu, hmelj in melisa pa bosta pripomogla k sprostitvi vašega celotnega telesa. Si lahko sploh mislite, da po vsem tem še vedno ne bi mogli dobro spati?

Popolnoma nepotrebno je, da ob vsej tej napredni tehnologiji še vedno trpimo v tišini in ne pomagamo svojemu zdravju, ko pa je vendar na voljo toliko izdelkov, ki lahko pripomorejo k okrepljenemu imunskemu sistemu in k boljšemu počutju. Čeprav je napredek s seboj nasploh prinesel veliko tegob, ki vplivajo na kakovost naših življenj pa je eno gotovo: vsaka slaba stvar prinese s seboj tudi nekaj dobrega in tako je tudi pri našem zdravju, zato svojemu telesu ne odrekajte pomoči, temveč mu pustite, da se zdravo razvija do svojih najboljših zmožnosti. In s kapsulami Sprostitev in spanec bo vaš cilj zagotovo dosežen.