Prav nihče izmed nas ne mara priznati, da se počasi stara. Kozmetična industrija je pripomogla k temu, da lahko svoje staranje, vsaj kar se našega videza tiče, precej odložimo, vendar pa svojih teles ne moremo pretentati. Pogosto mislimo, da sta pozabljivost, nespečnost, utrujenost in oslabljeno delovanje telesa skupna predvsem starostnikom, vendar pa je omenjene simptome čedalje pogosteje opaziti tudi pri mladostnikih. Naporni sodobni urniki in hiter tempo življenja nas lahko tako zelo obremenijo, da se naše telo začne starati hitreje kot se je včasih in čeprav naša podoba morebiti izdaja manj let kot jih štejemo v resnici, jih telo pogosto kaže mnogo več. Lahko staranje ustavimo? Nikakor. Lahko pa ga vrnemo v normalne tirnice in poskrbimo za zdravo starost!

Večina težav s pomanjkanjem energije je običajno povezana s pomanjkanjem spanca. Se vam pogosto dogaja, da ste zvečer preprosto izžeti in si želite le še pasti v posteljo in zatisniti oči, vendar pa se vam nikakor ne uspe potopiti v spanec ali pa je ta izjemno rahel in nemiren? Ta težava je bolj pogosta kot si morda mislite in najhujše pri tem je, da ste ob nekakovostnem spancu zjutraj skoraj ravno tako utrujeni kot dan poprej in zato nimate energije za vaše vsakdanje opravke. Posledično se poslabša tudi zmožnost vašega pomnenja in produktivnosti, postanete pa celo pozabljivi, saj si vaše telo zaradi pomanjkanja energije ne more več zapomniti tolikšne količine informacij kot prej. Rezultat je razdražljivost, občutek neuspeha in mnogokrat tudi dejanski posledičen neuspeh v službi, šoli ali razmerju. Če ste se v zgornjem opisu našli tudi sami, vam najverjetneje primanjkuje obilice pomembnih vitaminov: B6, B12, C, E, selena in magnezija, ki so združeni v enem izmed najbolje prodajanih izdelkov za povrnitev vsesplošne energije na trgu: Lecitone Magenziju. Slednjega bi lahko imenovali kar koktejl zdravja, saj vpliva na izboljšanje skoraj vseh telesnih funkcij in posledično k potopitvi v tako zelo želen spanec med katerim si lahko telo povrne moči in se pripravi na nov delovnik. Lecitone se nahaja tudi v obliki za starostnike (sčasoma boste morali priznati, da tudi sami spadate v to skupino!), ki nosi ime Lecitone Senior in poleg že opisanega pripomore tudi k izboljšanem spominu in vitalnosti.

Zavedamo se, da ni lahko živeti v dobi, ki od nas pričakuje, da smo vedno lepi, urejeni, razpoložljivi, predvsem pa umsko aktivni. Ker gre eno v roki z drugim, je izjemno pomembno, da skrbimo za svoje telo, saj nam bo slednje to vračalo v veliki meri. Za okolico je morda res najpomembnejša zunanja lepota, vendar pa bodite prepričani, da se bo vaše notranje zdravje vedno odražalo tudi navzven. In konec koncev: kdo si ne želi biti mlad tako navzven kot navznoter?