Se vam mehka blazina, ki se napihne v trenutku in jo lahko s seboj vzamete kamorkoli sliši kot nekaj neverjetnega? Potem si lahko priznate, da se čudeži res dogajajo. Udejanjiti jim ga je uspelo na Kitajskem, z njim pa so na hitro obnoreli ne le Evrope, temveč cel svet. Tudi sami smo se spraševali čemu takšno navdušenje, sedaj, ko smo blazino umestili tudi v našo ponudbo, pa smo se končno na lastne oči prepričali zakaj jo tako hvalijo.

Tlačilko lahko pustite doma

Tlačilka je dobrodošel pripomoček v avtu še posebno takrat, ko se odpravljamo na morje. Če je nimamo, se precej rado zgodi, da jutro ali dve preživimo v napihovanju blazine z usti, ki jo lahko tako ali tako pretežno uporabljamo le v vodi. S pomočjo blazine Lazy bag se nam s takšnimi stvarmi ne bo več potrebno ukvarjati. Napihne se namreč tako, da se jo vzame iz priloženega nahrbtnika, razproste, nato pa razpre eno polovico in z njo zajame zrak, najbolje tako, da zraven malce potečemo. Slednje zna biti za okolico malce smešno, vendar pa se bo njihov smeh po postavitvi blazine kaj hitro spremenil v zavist. Napihnjena je namreč v hipu, tako da se le še zavije njene robove in napihovanje je opravljeno. Sedaj je na vrsti le še sproščanje v njej!

Po čem se razlikuje od drugih bazin?

Lazy Bag je postavljena v hipu. Ker je narejena iz izjemno trpežnega najlona, od znotraj pa prevlečena še s plastiko, se jo lahko uporablja tako v vodi kot tudi na kopnem, kar pomeni, da nam z njeno pomočjo na plaži ne bo več potrebno prenašati bodečih kamnov ali peska na brisači, saj smo z njo nameščeni višje, predvsem pa na mehkem. Lahko jo obrnemo navpično na podlago in v njej sedimo sami ali vodoravno in jo uporabljamo kot sedežno za več ljudi, vendar pozor: primerna je za skupno težo največ 200 kg! Razveselili so nas tudi trije žepki, ki se nahajajo ob njenih straneh, saj lahko vanje postavimo vse, od vode pa do tabličnega računalnika, sončne kreme in telefona. Največja razlika, ki jo loči od drugih blazin je preprostost njene uporabe. Poleg enostavnega "napihovanja", ki smo ga opisali zgoraj, se ravno tako enostavno tudi podre, saj njene robove le razpremo, tako pa iz nje zrak uide v hipu, kar pomeni, da jo le še zvijemo in spet pospravimo v priložen nahrbtnik velikosti kruhove štruce, ki si ga lahko obesimo na hrbet.

Ocena blazine Lazy Bag

Koncept za blazino Lazy Bag je morda res preprost, vendar je hkrati tudi preprosto genialen. Blazino lahko res vzameš vsepovsod, jo uporabljaš na kopnem ali v vodi, napihneš in podreš v hipu ter uporabljaš ne glede na težo, saj le redkokdo tehta več kot 200 kg. Zaradi trpežnega materiala in priročnih treh žepkov je tudi izjemno praktična, saj ni potrebno iskati odlagalnega prostora za pijačo, robce, sončno kremo, telefon ali druge manjše pripomočke. V prid ji govori tudi ugodna cena, ki je v primerjavi z nakupovanjem nove blazine vsako leto pravzaprav izjemno nizka!