1. Prebavni trakt postane aktivnejši

Prebavni trakt postane po odstranitvi vseh nepredelanih snovi in toksinov v črevesju aktivnejši, kar pomeni, da veliko bolje absorbira hranila. Ob zadrževanju zastalih snovi pride namreč do kopičenja bakterij, kar lahko vodi v resna bolezenska stanja.

2. Nič več zaprtosti in napihnjenosti

Nič ni hujšega od občutka napetosti in napihnjenosti, ki je posledica slabega odvajanja blata. Postanemo razdražljivi, predvsem pa popolnoma brez energije, lahko se pojavijo tudi boleči hemoroidi. Zaprtost za nameček tudi poveča možnost prehajanja toksinov v krvni obtok.

3. Več energije

Čiščenje črevesja deluje kot pomladitev telesa, saj se vsa energija porabljala za naprezanje ob odvajanju toksinov, bakterij in odpadnega blata skozi prebavni trakt. Po čiščenju boste zadihali z novim valom energije, postali boste lažji in se počutili odlično. Ste vedeli, da se posamezniki med čiščenjem črevesja znebijo tudi do več kot 3 kg odpadnih snovi, samo predstavljajte si to olajšanje!

4. Poveča absorpcijo vitaminov in ostalih hranil

Prečiščeno črevesje bo bolj kakovostno in tako v večji meri absorbiralo vodo, vitamine in vsa ostala pomembna hranila za delovanje našega organizma. Sočasno se bo zmanjšala tvorba bakterij in odpadnih snovi na stenah prebavnega trakta.

5. Boljša koncentracija

Slaba prehrana in še slabša absorpcija hranil lahko pripomoreta k zmanjševanju koncentracije. Nabiranje odpadnih snovi polnih toksinov namreč deluje kot pregrada hranilom, ki so pomembna za delovanje telesa, vključujoč misli in to kljub temu, da se prehranjujete relativno zdravo.

6. Odličen začetek vsake diete

Čeprav razstrupljanje telesa primarno ni namenjeno izgubi telesne teže, lahko pomeni odličen začetek tudi v tej smeri.

Predstavljajte si črevesje polno odpadnih snovi, ki se lepijo na črevesne stene in potujejo skozi prebavni trakt s polžjo hitrostjo. To ne pomeni prav nič dobrega za težo, še manj pa za energijo in „polno“ življenje.

Čiščenje črevesja je odličen začetek vsakega spopadanja z odvečnim kilogrami, saj pospeši metabolizem in z odstranitvijo nabranih fekalij pripomore k lažjemu gibanju, zveča raven energije in posledično naredi telesno gibanje veliko bolj produktivno. 

Paket zdravo črevesje je preverjena pot - zakaj?

Za vse, ki si želijo iz črevesja in črevesnih sten odpraviti odpadne snovi ter s tem odpraviti težave s črevesjem, neredno prebavo, vetrove, splošne težave s presnovo, okrepiti odpornost (imunski sistem), začeti z dieto, si zagotoviti vzpostavitev zdrave črevesne mikrobiote in optimalno gibanje črevesja.

Paket: Zdravo črevesje vsebuje 20 BiOrigine ampul za čiščenje črevesje in 16 probiotičnih kapsul Enteroflore za 8 dnevno intenzivno vzpostavite zdrave črevesne mikrobiote.

Vzpostavitev zdrave prebave in čistega črevesja še nikoli ni bila preprostejša:

1. Prvih 20 dni očistite črevesje z ampulami BiOrigine: Vsako jutro vzemite 1 ampulo, ki jo lahko jemljete samostojno ali pa skupaj s kozarcem vode.

2. Po končanem čiščenju črevesje nadaljujte 8 dni s probiotičnimi kapsulami EnteroFlore:  2 kapsuli dnevno in sicer eno pred jutranjim in eno pred večernim obrokom. Skupaj 8 dni.