Se vam tudi takoj vse pozna na trebuhu? Niste same! Čeprav ste se verjetno že vpisale v fitness ali na TNZ, ne pozabite na 5 preprostih trikov, s pomočjo katerih se boste lahko že hitro pohvalile z ravnim trebuhom.

1. Jejte počasneje

Jejte počasi in premišljeno, žvečite dalj časa, predvsem pa uživajte v hrani. S takšnim načinom prehranjevanja se boste težje prenajedale, metabolizem bo deloval bolje in lažje, poleg tega se boste izognile goltanju zraka, ki pogosto vodi do napihnjenosti in neprijetnega spahovanja.

2. HIIT ali visoko-intenzivna in hitra vadba

Če ste mislile, da boste raven in lepo oblikovan trebušček pridobile le s sedenjem in občasnimi sprehodi, se motite! Treba se bo tudi spotiti. Pri HIIT-u gre za hitre (do 20 min) in visoko intenzivne vaje. Najbolje pri takšni vadbi je to, da ne potrebujete opreme, razen športnih copat, ni vam treba hoditi na organizirane vadbe, lahko jo opravite kjerkoli in kadarkoli, vzame pa le slabih 20 min na dan. Dodaten bonus HIIT-a je tudi ta, da “kuri” maščobice še dolgo po vadbi in daje vidne rezultate v relativno kratkem času.

3. Jejete hrano, ki daje metabolizmu pospeške

Ne preskakujte obrokov in ne stradajte! Verjemite, takšen način se ne bo obnesel na dolgi rok! Ovseni kosmiči, grenivka, mlada surova špinača, cimet, grški jogurt, brokoli, kajenski poper, jabolka … so le peščica živil, ki znatno pospešijo metabolizem. Uživajte v hrani, seveda pa to ne pomeni, da lahko za raven trebuh snedemo vrečko napolitank pred televizijo. Z malo domišljije in eksperimentiranja z zelišči lahko jeste okusno, ne da bi pri tem trpele oprijete kavbojke.

4. Premagajte napihnjenost, lakoto, zaprtost in utrujenost s TeaTox-om!

Mastna, sladka hrana, težka hrana, alkohol in gazirane pijače nas lahko pustijo napihnjene, utrujene in zelo hitro spet lačne. Da bi “umirile” to volčjo lakoto, utrujenost, se znebile neprijetnega napihovanja poskusite 14 dnevni TeaTox Slimming. Čaja vsebujeta noro okusni mešanici naravnih zelišč, ki v harmoničnem delovanju omogočajo celostno čiščenje telesa, izgubo kilogramov in napihnjenosti, pospešitev metabolizma, urejeno prebavo in povrnitev bolj energičnega koraka.

5. V pokončni drži se skriva odgovor!

Trebušček bo na pokončni in samozavestni drži izgubil na obsegu - v trenutku! Čisto zares, zaradi lepe drže boste videti višje in ožje. Začnite izvajati vaje s knjigo na glavi že danes. ;)

Kaj je TeaTox?

Svetovna senzacija v svetu aktivnih žensk, ki si želijo preproste, naravne, toda učinkovite pomoči pri hujšanju, čiščenju telesa, pospešitvi metabolizma, zaviranju apetita, dvigovanju energije in bolj zdravemu življenjskemu slogu.

14 dni v 2 preprostih korakih

1. Korak: Čaj za dobro jutro! Naj se vsak dan začne z naravno mešanico zelišč, ki vam bodo pospešile metabolizem, vas napolnile z obilico energije, čistile telo in pomagale izgubljati telesne kilograme med vašimi vsakodnevnimi opravili. Nič več napihnjenosti in utrujenosti!

2. Korak: Čaj za lepe sanje! Večer je čas za sprostitev in dobro spanje. Precizno pripravljena mešanica naravnih izvlečkov TeaTox čaja vas bo prijetno zazibala v spanec in tudi ponoči poskrbela za optimalno čiščenje ter regeneracijo telesa. Z njegovo pomočjo se lahko zbudite v novo jutro sproščeni in polni energije.