Torej, ste se med prazniki malo preveč razvajali in sedaj čutite posledice nezdrave prehrane? Čestitam, le človek ste! Vaš trebuh je verjetno napihnjen, vaša koža pa je videti malo manj čudovita in sveža. Prečiščevalna dieta je tisto kar potrebujete!

Naslednji 3 koktajli so popolna dieta za očiščenje črevesja. V kombinaciji z našim paketom za zdravo črevesje, boste s to očiščevalno dieto zagotovo vaša prebavila spravili v red.

SVEŽ KOMARČKOV KOKTAJL

Pomirite vaš želodec s kombinacijo semen komarčka in kurkume. Popolna želodčna dieta, za katero vam bo hvaležen celoten prebavni trakt. Semena komarčka so znana po tem, da zdravijo prebavni trakt, pomirijo in sprostijo mišice ter stimulirajo tok prebavnih sokov in s tem zmanjšujejo bolečino in vnetja. Če bi se radi znebili napihnjenosti, so komarčkova semena popolna hrana za zdravo črevesje, koktajl pa tako dobrega okusa, da ga boste z veseljem popili!

SESTAVINE

- 2,50 cm naribane kurkume
- 1 čajna žlička semen komarčka
- 1 žlica medu
- Sok 1 grenivke
- ampula Detox črevesje
- 500ml vode
- vejice timijana za dekoracijo

KOKTAJL ZA ČIŠČENJE  PREBAVIL

Ste se kdaj vprašali, katera živila so popolna dieta za čiščenje prebavil? Ne boste verjeli kako običajna so. Gre namreč za preprosto kombinacijo limone in ingverja. Skupaj z ampulo Detox črevesje, bo vaša črevesna dieta popolna. Želodčne težave bodo popolnoma izginile, koktajl pa bo temeljito očistil vaša prebavila.

SESTAVINE

- 1 olupljena limona
- 1 olupljena pomaranča
- 1 olupljena rdeča grenivka  
- 2,50 cm svežega ingverja
- 1 manjša kumara
- ampula Detox črevesje
- pest metinih listov za dekoracijo

KOKTAJL S KOMBUČO

Fermentirane pijače, kot je kombuča, so izredno učinkovite za vašo prebavo. Še posebej, kadar jih popijete po obroku. Vključevanje kombuče v vsakodnevno prehrano, še posebej v prazničnem mesecu decembru, bo vašemu telesu skupaj s paketom za zdravo črevesje, pomagalo v boju proti nezdravim bakterijam, zdrave bakterije pa bodo uravnovešene. Črevesna dieta še nikoli ni bila tako preprosta in okusna!

SESTAVINE:

- 500ml kombuče
- pest metinih listov
- rezine 1 limete
- tanke rezine 2,50 cm ingverja
- ampula Detox črevesje

Preprosta in 100% naravna popraznična podpora črevesju

Za vse, ki si želite po praznikih dodatno podporo pri nemoteni prebavi, vzdrževanju urejene črevesne mikrobiote, obilico energije in dobrega počutja ter kakšen kilogram manj.

Paket: Zdravo črevesje vsebuje 20 BiOrigine ampul za čiščenje črevesje in 16 probiotičnih kapsul Ultrabiotique za 8 dnevno intenzivno vzpostavitev zdrave črevesne mikrobiote.

Vzdrževanje zdrave prebave in čistega črevesja še nikoli ni bilo preprostejše:

1. Prvih 20 dni pijte ampule BiOrigine: Vsako jutro vzemite 1 ampulo, ki jo lahko spijete samostojno ali pa skupaj s kozarcem vode.

2. Po 20 dneh nadaljujte 8 dni s probiotičnimi kapsulami:  2 kapsuli dnevno, in sicer eno pred jutranjim in eno pred večernim obrokom. Skupaj 8 dni.