• modra številkaPomoč uporabnikom in naročila
5457 paketov

Kaj je?

Izdelek je sestavljen iz 20 ampul po 10 ml, zato 1 pakiranje zadostuje za 20 dni. Ampule vsebujejo izvlečke jesenske vrese in ortosifona (javanskega čaja) ter flavonide, triterpenske saponine in derivate kavne kisline.

Kako deluje?

Ledvice iz telesa odstranjujejo škodljive snovi, ki nastanejo pri presnovi beljakovin, in odvečno tekočino. Vsak dan se v ledvicah prečisti 180 litrov krvi, izloči pa se 1,5 do 2 litra seča, z njim pa tudi škodljivi presnovki. Ledvice opravljajo v telesu vrsto pomembnih nalog. Najpomembnejše so uravnavanje krvnega tlaka, števila rdečih krvnih telesc in količine kalcija ter vzdrževanje ustreznega kislo-bazičnega ravnovesja krvi. Poleg tega proizvajajo tudi zelo pomembne hormone ter vzdržujejo ravnovesje elektrolitov (kalija, fosfata, natrija, kalcija, magnezija, zaradi česar odpoved ledvic takoj pripelje do smrti. V ledvičnem telescu se v klobčiču drobnih žilic filtrira kri. V zbirni kanalček se izločijo odpadne snovi in voda. V kanalčku se določene sestavine in veliko vode ponovno vsrka nazaj v krvni obtok. Preostanek se izliva v ledvično čašico, naprej v ledvični meh ter po sečevodu v sečni mehur. Če med tem procesom pride do kakršnihkoli prekinitev, se lahko zgodi da izkusimo težave med katere spadajo boleče in pekoče uriniranje, bolečine v ledvicah, težko izločanje urina, pogosto uriniranje z minimalnim odvajanjem urina, krvav ali rjavkast urin in pa celo ledvični kamni ali pesek.

Ker so ledvice tako pomemben del našega telesa, bi morali zanje skrbeti in jih negovati.

Sestavine so iz ekološke kmetije in potrjene s strani ECOCERT SAS F-32600.

Detox Reins (ledvice) (20x10 ml)

20 ampul za 20-dnevni tretma ledvic.
Oblika Ampule
Količina 20 ampul po 10 ml
Uporabljati 20 dni
18,50 €
Ob nakupu tega izdelka prejmete 0.93€ točk zvestobe, ki jih lahko izkoristite že ob naslednjem nakupu.
  • Pri nakupu 2 izdelkov prejmete 5% popust!
  • Pri nakupu 3 izdelkov prejmete 10% popust!
Imate vprašanje o izdelku?
Pokličite na brezplačno številko 080 18 01
ali nam pišite na info@zdravje2.si

Dodatne informacije

V sodelovanju z naravo: Izdelki BiOrigine so narejeni iz kvalitetnih rastlinskih sestavin, ki so pridelane s spoštovanjem do narave. Izdelki Biorigine imajo certifikat organizacije Ecocert za trajnostni razvoj, ki potrjuje, da vsebujejo vsaj 95% biološko pridelanih sestavin (ECOCERT sas F-32600). Prijazni do okolja: Celotno embalažo izdelkov BiOrigine je mogoče 100% reciklirati. Zaščitni sloj embalaže je narejen na vodni osnovi. Papirna embalaža je narejena iz dreves, ki rastejo v kontroliranih gozdovih s trajnostnim upravljanjem. Uporabljene so rastlinske barve. Barve so natiskane z okolju prijaznimi tiskalniki, ki zmanjšujejo obremenjenost okolja.

NAPIŠITE SVOJE MNENJE

Samo registrirani uporabniki lahko podajo svoje mnenje. Prosim, če se prijavite ali registrirate.